نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ایجاد تاریخ سررسید

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Babol
    پست
    80

    ایجاد تاریخ سررسید

    سلام اساتید.
    یک سوال اینکه من میخام برای دفترچه ی اقساط، سررسید درست کنم.
    یعنی تاریخ اولین قسط و تعداد اقساط رو برنامه بهش بدم. برنامه خودش سررسید اقساط ماهیانه رو تو دیتاگرید ایجاد کنه.به صورت زیر :

    ورودی : تاریخ اولین قسط 1396/09/01 - تعداد اقساط 7

    خروجی :
    1396/09/01
    1396/10/01
    1396/11/01
    1396/12/01
    1397/01/01
    1397/02/01
    1397/03/01

    کسی هست کمک کنه؟



    for (int i = 0; i < Convert.ToInt32(txtTedad.Text); i++)
    {
    string[] strsplit = txtDate.Text.Split('/');
    var pc = new PersianCalendar();
    DateTime dt = pc.ToDateTime(Int32.Parse(strsplit[0]), Int32.Parse(strsplit[1]), Int32.Parse(strsplit[2]), 0, 0, 0, 0);
    dt = pc.AddMonths(dt, Int32.Parse(txtTedad.Text));
    var index = dataGridViewX1.Rows.Add();


    dataGridViewX1.Rows[0].Cells[1].Value = txtDate.Text;
    dataGridViewX1.Rows[index].Cells[1].Value = pc.GetYear(dt).ToString() + "/" + pc.GetMonth(dt).ToString() + "/" + pc.GetDayOfMonth(dt).ToString();
    dataGridViewX1.Rows[index].Cells[2].Value = txtaghsat.Text.Trim();


    }

    آخرین ویرایش به وسیله Iman7228 : سه شنبه 07 آذر 1396 در 16:40 عصر

  2. #2

    نقل قول: ایجاد تاریخ سررسید

    سلام اول تاریخ رو تبدیل کن به عدد بعد هر بار اونو با 30 جمع کن و دوباره تبدیل کن به تاریخ
    مثلا
    1396/02/20
    ((20) + (30 * 02) + (360 * 1396))



  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Babol
    پست
    80

    نقل قول: ایجاد تاریخ سررسید

    میشه با کد مثال بزنی؟

  4. #4

    نقل قول: ایجاد تاریخ سررسید

    این کلاس رو به برنامه خودت اضافه کن بعد


    using System;
    using System.Data;
    using System.Globalization;
    using System.Linq;

    namespace GoldenWorld
    {
    public static class Shamsi
    {
    public static string pdate(DateTime d)
    {
    PersianCalendar pc = new PersianCalendar();
    string year = pc.GetYear(d).ToString();
    string month;
    string day = pc.GetDayOfMonth(d).ToString();
    if (pc.GetMonth(d) < 10)
    month = "0" + pc.GetMonth(d);
    else
    month = pc.GetMonth(d).ToString();
    if (pc.GetDayOfMonth(d) < 10)
    day = "0" + pc.GetDayOfMonth(d);
    else
    day = pc.GetDayOfMonth(d).ToString();
    return string.Format(@"{0}/{1}/{2}",
    year,
    month,
    day);
    }

    public enum PeriodType
    {
    Day,
    Week,
    Month,

    //Season,
    Year
    }

    public static string DateCalculation(string InputDate, PeriodType Type = PeriodType.Day, int PeriodSize = 0)
    {
    var persianCalendar = new PersianCalendar();

    var dateParts = InputDate.Split('/').Select(datePart => int.Parse(datePart)).ToArray();
    var today = persianCalendar.ToDateTime(dateParts[0], dateParts[1], dateParts[2], 0, 0, 0, 0, 0);

    var nextMonth = persianCalendar.AddMonths(today, PeriodSize);

    if (Type == PeriodType.Day)
    {
    nextMonth = persianCalendar.AddDays(today, PeriodSize);
    }
    else if (Type == PeriodType.Week)
    {
    nextMonth = persianCalendar.AddWeeks(today, PeriodSize);
    }
    else if (Type == PeriodType.Month)
    {
    nextMonth = persianCalendar.AddMonths(today, PeriodSize);
    }
    else if (Type == PeriodType.Year)
    {
    nextMonth = persianCalendar.AddYears(today, PeriodSize);
    }

    return pdate(nextMonth);
    }
    }
    }


    بعد با کد زیر فراخوانی کن


    for (int i = 1; i < Convert.ToInt32(txtTedad.Text); i++)
    {
    MessageBox.Show(Shamsi.DateCalculation(txtDate.Tex t, Shamsi.PeriodType.Month, i));
    }




  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Babol
    پست
    80

    نقل قول: ایجاد تاریخ سررسید

    نقل قول نوشته شده توسط mrsp1988 مشاهده تاپیک
    این کلاس رو به برنامه خودت اضافه کن بعد


    بعد با کد زیر فراخوانی کن


    for (int i = 1; i < Convert.ToInt32(txtTedad.Text); i++)
    {
    MessageBox.Show(Shamsi.DateCalculation(txtDate.Tex t, Shamsi.PeriodType.Month, i));
    }



    سپاسگزارم.درست شد.


    for (int i = 1; i < Convert.ToInt32(txtTedad.Text); i++)
    {
    var index = dataGridViewX1.Rows.Add();
    dataGridViewX1.Rows[index].Cells[1].Value = Shamsii.DateCalculation(txtDate.Text, Shamsii.PeriodType.Month, i);
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه ایجاد تاریخ Expire برای برنامه در سی شارپ
    نوشته شده توسط nimnegah در بخش C#‎‎
    پاسخ: 19
    آخرین پست: یک شنبه 13 مرداد 1392, 13:03 عصر
  2. سوال: تاریخ سررسید
    نوشته شده توسط meitti در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 17 مهر 1387, 10:33 صبح
  3. سوال: ایجاد تاریخ و زمان دلخواه
    نوشته شده توسط mamali325 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 خرداد 1387, 17:32 عصر
  4. انتخاب روش ایجاد تاریخ شمسی در vb.net 2005
    نوشته شده توسط odiseh در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مرداد 1386, 10:50 صبح
  5. یادآوری تاریخ سررسید وام بصورت پیام صوتی با تلفن
    نوشته شده توسط mohsenna30ri در بخش Access
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1385, 07:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •