نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه انتخاب و لیست کردن منوهای موجود در menustrip

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    dg,qt?
    پست
    70

    نحوه انتخاب و لیست کردن منوهای موجود در menustrip

    با سلام
    چطور میتونم مثلا tag منو های موجود در یک منو استریپ رو بخونم؟
    از کد

    foreach(control c in this.controls


    استفاده میکنم ولی فقط کنترل های اصلی فرم رو نشون میده، و به منو های موجود در menustrip دسترسی نداره

  2. #2

    نقل قول: نحوه انتخاب و لیست کردن منوهای موجود در menustrip

    درود, شما برا اینکاز میتونید یه حلقه foreach بسازید که آیتم های menustrip رو دور بزنه:

     
    foreach(var item in menuStrip1.Items)
    {
    }

    البته نا گفته نمونه این حلقه فقط آیتم های اصلی رو نشون میده برا دیدن آیتم های فرعی میتونید از
    menuStrip.GetItemAt(x, y);

    استفاده کنید.

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: نحوه انتخاب و لیست کردن منوهای موجود در menustrip

    با سلام

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    List<ToolStripMenuItem> allItems = new List<ToolStripMenuItem>();
    foreach (ToolStripMenuItem toolItem in menuStrip1.Items)
    {
    allItems.Add(toolItem);
    allItems.AddRange(GetItems(toolItem));
    var result = allItems.Distinct();
    foreach (var item in result)
    {
    MessageBox.Show(item.ToString());
    }
    }
    }
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. سوال: لیست کردن فایلهای موجود در یک پوشه روی سرور؟!!!!!
    نوشته شده توسط ali abedian در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اسفند 1393, 17:22 عصر
  2. سوال: نحوه پر کردن DropDownList موجود در Gridview از جدولی دیگر
    نوشته شده توسط hadi-z در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 25 دی 1390, 18:35 عصر
  3. نحوه ي پر كردن dropdown موجود در گريدويو
    نوشته شده توسط SAMARE در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 29 دی 1388, 11:33 صبح
  4. سوال: لیست کردن مقادیری که در جدول موجود نیست
    نوشته شده توسط antisocial در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 آبان 1388, 10:30 صبح
  5. فیلتر کردن اطلاعات موجود در یک لیست باکس
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 اردیبهشت 1383, 07:23 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •