نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: ایجاد وب سرویس برای گرفتن اطلاعات سرور و انتقال به اکسل

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    ایجاد وب سرویس برای گرفتن اطلاعات سرور و انتقال به اکسل

    سلام
    دوستان ما برای ساخت گزارشات داریم از اکسل (پاور ویو) استفاده میکنیم.
    من میخوام یه وب سرویس بنویسم که توش اطلاعات رو از دیتا بیس بگیرم و یه سری تغییرات رو روش انجام بدم و برگردونم. نوشتن این وب سرویس خیلی ساده هست.
    حالا سوال من این هست که نمیدونم این وب سرویس رو چه جوری بنویسم که بتونم از توی اکسل یا پاور ویو صداش کنم؟ انگار بهترین حالتی که اکسل میتونه اطلاعات رو بگیره oData feed هست!

    دوستان کسی تجربه ای تو این زمینه داره؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: ایجاد وب سرویس برای گرفتن اطلاعات سرور و انتقال به اکسل

    من دقیقا سوال شما رو نفهمیدم .منظور اینه که چطور فایل اکسل رو به سرویس بفرستید؟ یا چطور در سرویس کار بر روی فایل اکسل انجام بدید؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    نقل قول: ایجاد وب سرویس برای گرفتن اطلاعات سرور و انتقال به اکسل

    وقت به خیر
    مشکل من اینه که وقتی یه وب سرویس درست میکنم از توی پاور پیوت نمیتونم بهش وصل بشم (از طریق oData Feed)!
    نمیدونم خروجی متد وب سرویسم چی باید باشه که پاور پیوت بتونه دیتا رو بگیره

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: ایجاد وب سرویس برای گرفتن اطلاعات سرور و انتقال به اکسل

    شرمنده مجددا نفهمیدم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    نقل قول: ایجاد وب سرویس برای گرفتن اطلاعات سرور و انتقال به اکسل

    ضمن تشکر از شما
    شاید بهتر باشه سوالم رو یه جور دیگه بپرسم
    ببینید من یه وب سرویس درست کردم (web method)که میره از دیتابیس و جاهای مختلف اطلاعات رو میگیره و پردازش میکنه و در نهایت دیتا رو به صورت یه لیستی از ابجکت ها بر میگردونه (یعنی خروجی وب سرویس من یه لیست از ابجت ها هست) .
    حالا میرم توی اکسل توی قسمت پاور پیوت از منوی دیتا قسمت oDataFeed رو انتخاب میکنم ، یه ادرس میخواد که توی اون آدرس وب سرویس ام میزنم.
    متاسفانه این جا به ارور میخورم .
    نمیدونم ساختار اطلاعاتی که باید از سمت سرور بیاد به چه شکل و با چه فرمتی باید باشه ؟
    یعنی یه لیست از ابجکت ها خروجی مناسبی برای این کار هست یا باید تبدیل بشه به یه فرمت دیگه. یا اصلا راهی که بتونم این کار رو انجام بدم . شاید جای دیگه ای دارم اشتباه میکنم

  6. #6

    نقل قول: ایجاد وب سرویس برای گرفتن اطلاعات سرور و انتقال به اکسل

    من هم متوجه نشدم !

    در واقع شما میخواین از برنامه اکسل ، یه وب سرویس رو صدا بزنید .

    بعد اون وب سرویس دیتا هایی رو از sql خودش بخونه و data رو بفرسته سمت برنامه اکسل . بعد اکسل اون فیلد ها رو توی sheet خودش قرار بده ؟!

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    نقل قول: ایجاد وب سرویس برای گرفتن اطلاعات سرور و انتقال به اکسل

    بله درسته .
    ولی نمیدونم دیتا رو با چه فرمتی باید بفرستم که از توی اکسل بتونم بگیرمش.

  8. #8

    نقل قول: ایجاد وب سرویس برای گرفتن اطلاعات سرور و انتقال به اکسل

    شرمنده من روی این بخش کار نکردم و اطلاعاتی ندارم .

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: ایجاد وب سرویس برای گرفتن اطلاعات سرور و انتقال به اکسل

    شما از توی اکسل که نمیتونید برید سراغ سرویس. شما در درون سرویس می بایست فایل اکسل رو بخونید یا توش چیزی بنویسید در سی شارپ بهترین گزینه هم EPPLUS هست

  10. #10

    نقل قول: ایجاد وب سرویس برای گرفتن اطلاعات سرور و انتقال به اکسل

    چقدر بده آدم به یه سوالی بر بخوره و کنجکاو شه و هیچی هم ندونه ( سوال کننده از خودن بیشتر بدونه )

    هی دست و پا میزنی و سوال رو میخونی و بیشتر کنجکاو میشی ... شده الان جریان من !

    از قدیم گفتن ماکروسافت نرم افزار user friendly هست ... خدا خیرشون بده ... هیچی هم ندونی با یه خورده کلیک کردن میفهمی باید چیکار کنی !!!

    من یه فایل HTML ساختم به این شکل :
    <!DOCTYPE html>
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <title></title>
    </head>
    <body>
    <table>
    <tr>
    <td>test1</td>
    <td>test2</td>
    <td>test3</td>
    </tr>
    <tr>
    <td>test4</td>
    <td>test55</td>
    <td>test7</td>
    </tr>
    </table>
    </body>
    </html>



    بعد رفتم تو سربرگ Data ... از قسمت From Web ... آدرس فایل رو زدم ( آدرس : http://upload-free.ir/exl.html )

    بعد خودش table رو آورد گذاشت توی Cell ها ... خیلی هم ذوق کردم .

    بعد رفتم دیتا فایل html رو تغییر دادم ... اومدم فایل excel رو باز کردم دیدم تغییر نکرد ... رفتم تو سربرگ Data گزینه refresh All رو زدم ... دیدم دیتاها تغییر کرد و دیتا جدید گذاشت .

    خلاصه از اکتشافات امروز خودم خیلی خوشحالم ...

  11. #11

    نقل قول: ایجاد وب سرویس برای گرفتن اطلاعات سرور و انتقال به اکسل

    سلام مجدد

    شما web service رو میتونید اینطوری هم صدا بزنید : تو قسمت فورمول excel بنویسید :

    =WEBSERVICE("https://api.telegram.org/bot482554744:AAF2WEjHxdl9R48MkLjgqfok_pPypz0srIw/sendMessage?chat_id=-1001185621102&text=TEST&parse_mode=HTML")


    حالا چون وب سرویسی نداشتم از telegram استفاده کردم !

    با این کار Data از نوع json برگشت داده میشه !

    از این مطلب اینو تست کردم :
    https://blogs.office.com/en-us/2013/...-data/?eu=true

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: ایجاد وب سرویس برای گرفتن اطلاعات سرور و انتقال به اکسل

    بسیار هم عالی

  13. #13

    نقل قول: ایجاد وب سرویس برای گرفتن اطلاعات سرور و انتقال به اکسل

    با سلام، ببخشید منم همچین حالتی رو میخوام راه بندازم برای نرم افزار حسابداری که خروجی و ورودیش اکسله منتها نمیخوام از شرکت سازنده وب سرویس بگیرم و میخوام اپراتور در نرم افزار حسابداری به پوشه ای خاص خروجی اکسل بگیره و هرسری خروجی ها با پوشه سایت رو اپدیت کنن و بالعکس ورودی هایی که با کمک افزونه از سایت میان با روی سایت ووردپرسی هستن، ساینک بشن

    در واقع میخوایم وب سرویس و افزونه مستقل از نرم افزار اصلی باشه و فقط اکسل ها رو بشناسه و خودمون یک وب سرویس راه بندازیم(مثلا با کمک همون تلگرام یا ...)
    در ضمن مشخصه که بنده آماتورم و دارم از شما عزیزان کمک و راهنمایی میگیرم حتی اگر بشه به خودتم زحمت کار رو بدم😄

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 مهر 1394, 17:23 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 09 دی 1391, 21:55 عصر
  3. یک برنامه جالب برای گرفتن اطلاعات cpu
    نوشته شده توسط R_BABAZADEH در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 فروردین 1386, 14:09 عصر
  4. وب سرویس برای قیمت ارز
    نوشته شده توسط iekrang در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 02 بهمن 1385, 11:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •