نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: چطوری میشه اسامی فیلد های یک دیتا بیس اکسس رو نشان داد؟

  1. #1

    چطوری میشه اسامی فیلد های یک دیتا بیس اکسس رو نشان داد؟

    سلام دوستان من میخوام بدونم که چطور میشه تو vb اسامی فیلد های یک دیتا بیس رو داخل یک کمبو باکس یا لیست بکس نشان داد اگه راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم

  2. #2
    با سلام


    Private Sub Command1_Click()
    For i = 0 To rec.RecordCount
    List1.AddItem rec.Fields(i).Name
    Next
    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله S_VB.max : یک شنبه 23 مهر 1385 در 22:37 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  3. #3
    مثل دلر فورو میره توی اعصاب وروحییه آدم.
    اما بدون شک کامله
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar ADO.rar‏ (4.8 کیلوبایت, 22 دیدار)

  4. #4
    تو می تونی از این کنترل استفاده کنی -> 6.0 Microsoft Data Bound List Controls
    properties :
    1) RowSource : نام رکوردست برای پر کردن لیست.
    2) ListField : نام فیلدی که در لیست نمایش داده خواهد شد.

    موفق باشی !

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amirsadeghi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    system32\amir.ocx
    پست
    514
    تو دات نت یا وی بی 6

  6. #6
    سلام دوستان تشکر از توجهتون اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط amirsadeghi
    یکی نیست جواب بده؟
    چرا، ولی دنباله یکی از پروژه‌ام میگردم که جوابش را بفرستم
    --------------------
    نقل قول نوشته شده توسط peyman-m
    سلام دوستان من میخوام بدونم که چطور میشه تو vb اسامی فیلد های یک دیتا بیس رو داخل یک کمبو باکس یا لیست بکس نشان داد اگه راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم
    داتابیس فیلد نداره، جدول داره، جدولها فیلد دارند.
    حالا شما بگید چی میخواهید، از تمامه جدولهایه داتابیس فیلدهاشان را بگیره و نشان بده و یا اینکه یک چیزه دیگری منظورتان هست؟
    آخرین ویرایش به وسیله اَرژنگ : سه شنبه 25 مهر 1385 در 07:33 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط amirsadeghi
    پس محبت کن زودتر پیدا کن که عجله ای
    جواب سوال من را نداید.
    به پسته قبلی من نگاه کنید و یک جواب بدید، بدون اینکه دقیق بدونم سوال چی هست نمیتونم جواب بدم

  9. #9

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار amirsadeghi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    system32\amir.ocx
    پست
    514
    شما گفتی دنبال پروژه می گردی منم گفتم بهش نیاز دارم
    اگه میشه زودتر پیداش کن

  11. #11
    برای دسترسی به جداول یک فایل MDB باید از کلکسیون Table Deff اون دیتابیس که بصورت ایندکس شده موجودن استفاده کنین و برای دسترسی به فیلدهای یک تیبل باید به کلکسیون Fields برین و فیلدهای جدول مشخصی رو استخراج کنین
    منی که نام شراب از کتاب می شستم
    زمانه کاتب دکان می فروشم کرد.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط amirsadeghi
    شما گفتی دنبال پروژه می گردی منم گفتم بهش نیاز دارم
    اگه میشه زودتر پیداش کن
    ۱-پروژه من در سی شارپه ، در وی بی نیست.
    ۲- سوال را واضحتر نکردید ، جواب این کار با استفاده از اس کیو ال در پایین هست:

    select MSysObjects.Name from MSysObjects

  13. #13
    دوست عزیز منظور من هم جداول و هم فیلدهای دیتابیس هستش که میخوام در یاک لیست باکس نشان داده شن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •