نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کار با متنهای JSon

  1. #1

    Question کار با متنهای JSon

    سلام
    چطور میشه در یک پروژه MFC ، با JSon کار کرد
    1- یک رشته JSon ایچاد کرد
    2- یک متن JSon را تجزیه و تحلیل کرد.

    (یک Parser مربوط به متنهای JSon در VC MFC نیاز دارم)

    ممنون میشم راهنماییم کنید.

  2. #2

    نقل قول: کار با متنهای JSon

    از rapidjson استفاده کردم. فایلهای open source که برای استفاده در تمام پروژه های C++‎ در دسترس هست

تاپیک های مشابه

  1. کار با json
    نوشته شده توسط abbasalim در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 29 تیر 1392, 22:24 عصر
  2. سوال: کار با json در php
    نوشته شده توسط yeksib در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 05 فروردین 1392, 11:59 صبح
  3. کار با CKEDITOR در JSON
    نوشته شده توسط mahbooob در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 24 بهمن 1391, 10:48 صبح
  4. سوال: آیا استفاده از تابع eval در موقع کار با آیجکس و json امنیت کاربر رو به خطر نمی ندازه؟
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 14 آبان 1390, 01:30 صبح
  5. حرفه ای: کار با json در asp.net
    نوشته شده توسط javad.nic63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 06 شهریور 1390, 18:00 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •