نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: پوسته های جذاب برای جاوا

  1. #1

    پوسته های جذاب برای جاوا

    سلام
    کسی تا بحال از پوسته های JTattoo برای تغییر ظاهر برنامه های java se استفاده کرده؟
    میشه گفت یکی از بهترین و کاربردی ترین و قشنگترین ابزارها برای تغییر پوسته برنامه های نوشته شده با جاوا هستش البته به نظر من ( چیز دیگه ای سراغ ندارم )
    وقتی از JTattoo استفاده میکنم تمام آیتم هایی که راست چین کردم چپ چین میشه مثلا jTextField رو با دستور زیر راست چین کردم



    jTextField.setComponentOrientation( ComponentOrientation.RIGHT_TO_LEFT );


    ولی وقتی از پوسته های JTattoo استفاده میکنم دستور بالا انگار اعمال نمیشه و jTextField من دوباره چپ چین میشه
    البته تو دمویی که توی سایتش برای دانلود گذاشته برنامه راست چین رو ساپورت میکنه و حتی فرم راست چین میشه
    بنظرتون اشکال کار من از چیه که آیتم هام چپ چین میشه دوباره؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله cnmeysam : یک شنبه 19 آذر 1396 در 17:23 عصر

  2. #2

    نقل قول: پوسته های جذاب برای جاوا

    کسی نیست کمک کنه؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 36
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مهر 1391, 21:57 عصر
  2. درخواست آموزش ساخت اعتبار سنجی های مختلف برای یک textbox توسط جاوا ؟
    نوشته شده توسط reza-alborz در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 مهر 1391, 13:35 عصر
  3. مبتدی: برنامه های راحت اما کاربردی برای جاوا
    نوشته شده توسط mamali5030 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 14 مرداد 1391, 09:47 صبح
  4. پروژه های پیشنهادی برای جاوا
    نوشته شده توسط shaniaki در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 05:26 صبح
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 27 شهریور 1384, 10:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •