نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ارتباط وب سرویس با لوکال هاست (soap)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammadian7
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    طهران
    سن
    37
    پست
    155

    Exclamation ارتباط وب سرویس با لوکال هاست (soap)

    با سلام
    در ارتباط اسکریپت زیر با وب سرویسی که در لوکال هاست میباشد خطا بوجود آمده است که در پست بعدی شرح داده میشود
    آدرس وب سرویس: 91.98.33.143:8080/AccountingService.asmx?WSDL
    آدرس اسکریپت php بر روی هاست: http://rishtarash.webaraa.com/TEST/wstest.php
    سورس فایل اسکریپت:

    <?php
    ini_set('default_socket_timeout', 160);
    set_time_limit(600);
    socket_set_timeout ($socket_descriptor, 0, 500);
    require_once("../lib/nusoap/nusoap.php");
    /*$client = new nusoap_client("http://www.webservicex.net/globalweather.asmx?WSDL",true);*/
    $client = new nusoap_client("http://91.98.33.143/AccountingService.asmx?WSDL",true, false, false, false, false, 600, 600);


    $error = $client->getError();
    if ($error) {
    echo "<h2>Constructor error</h2><pre>" . $error . "</pre>";
    }
    ini_set("soap.wsdl_cache_enabled", "0");
    $result = $client->call("GetCustomerTypes");


    if ($client->fault) {
    echo "<h2>Fault</h2><pre>";
    print_r($result);
    echo "</pre>";
    }
    else {
    $error = $client->getError();
    if ($error) {
    echo "<h2>Error</h2><pre>" . $error . "</pre>";
    }
    else {
    echo 'else';
    echo "<pre>";
    print_r($result);
    echo "/<pre>";
    }
    echo "</pre>";

    }



    پیشاپیش از لطف و عنایت دوستان کمال قدردانی و تشکر را دارم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammadian7
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    طهران
    سن
    37
    پست
    155

    نقل قول: ارتباط وب سرویس با لوکال هاست (soap)

    خطای اول زمانیکه از این کد استفاده میشود
    $client = new nusoap_client("http://91.98.33.143/AccountingService.asmx?WSDL",true, false, false, false, false, 600, 600);
    خطا:
    wsdl error: Getting http://91.98.33.143/AccountingService.asmx?WSDL - HTTP ERROR: socket read of headers timed out

    =======================================
    خطای دوم زمانیکه کد به صورت زیر تغییر داده میشود
    wsdl error: Getting http://91.98.33.143:8080/AccountingService.asmx?WSDL - HTTP ERROR: socket read of headers timed out
    خطا
    wsdl error: Getting http://91.98.33.143:8080/AccountingService.asmx?WSDL - HTTP ERROR: Couldn't open socket connection to server http://91.98.33.143:8080/AccountingService.asmx?WSDL, Error (111): Connection refused

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammadian7
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    طهران
    سن
    37
    پست
    155

    نقل قول: ارتباط وب سرویس با لوکال هاست (soap)

    کسی میتونه این کارو برای من با هزینه انجام بده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ارتباط وب سرویس با لوکال هاست (soap)

    من نمیدونم منظورت از لوکال هاست چیه اینجا من لوکال هاستی نمیبینم
    اما این آدرس مشخصا اررور میده
    http://91.98.33.143:8080/AccountingService.asmx?WSDL

    به نظر میاد اصلا سرویس دهنده ای روش نیست یا قابل دسترسی نیست

    این نمونه یک سرویس دهنده soap هستش
    https://bpm.shaparak.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl

    که اگه آدرسش رو بزنی و بعد سورس صفحه رو نگاه کنی یه فایل xml میبینی

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: ارتباط وب سرویس با کامپیوتر سرور
    نوشته شده توسط rahmani67 در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 اردیبهشت 1394, 12:43 عصر
  2. نحوه استفاده از وب سرويس در لوكال هاست
    نوشته شده توسط رامین مرادی در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 20 دی 1392, 12:34 عصر
  3. راه اندازی وب سرویس با nusoap یا اکستنشن SOAP
    نوشته شده توسط Jason.Bourne در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 04 آذر 1391, 08:04 صبح
  4. سوال: ارتباط وب سرویس با کنترلAutocomplete
    نوشته شده توسط h.alizadeh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 21 مهر 1387, 04:46 صبح
  5. SOAP پارسر یا وب سرویس با پروتکل انتقالی SMTP
    نوشته شده توسط PHPprogrammer_new در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 19 مرداد 1386, 08:53 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •