نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: وارد کردن تاریخ آخرین بروز رسانی سایت .

  1. #1

    وارد کردن تاریخ آخرین بروز رسانی سایت .

    سلام بههمه
    آیا کسی میتونه به من کمک کنه و بگه که چطوری میتونم تاریخ بروزرسانی سایت رو وارد کنم؟‌
    من الان یک کد javascript دارم که لاتین هست ، ایا کسی کدی برای تاریخ فارسیش داره؟

    مرسی از همه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268
    اگر سایت به صورت دستی ساخته میشه ، باید تاریخش هم دستی ثبت کرد.
    اگر به صورت داینامیک پر میشه ، خوب توی دیتابیس موقع ثبت اطلاعات باید ثبت کنید که در چه تاریخی ثبت شده.

  3. #3
    پراپرتی document.lastModified این امکان رو میده

    <script language="javascript" type="text/javascript">
    var lastUpdate = new Date(document.lastModified);
    var modifiedyear=lastUpdate.getYear()
    if (modifiedyear<1000)
    modifiedyear+=1900
    document.write('<span>'+ modifiedyear+ '/'+ (lastUpdate.getMonth()+1) + '/'+ lastUpdate.getDate() +'</span>'+ ' در ساعت '+ lastUpdate.getHours()+':'+lastUpdate.getMinutes())

    </script>

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268
    این رو چه اساسی کار میکنه؟

  5. #5
    سلام
    salarsoft مرسی من هماز همین پراپرتی استفاده کردم و میخواستم ببینم که باهزینه زمانی کم میشه که فارسیش رو هم ارائه داد .
    باز هم ممنون از راهنمایی همگی

  6. #6
    سلام
    salarsoft مرسی من هماز همین پراپرتی استفاده کردم و میخواستم ببینم که باهزینه زمانی کم میشه که فارسیش رو هم ارائه داد .
    باز هم ممنون از راهنمایی همگی

  7. #7
    این رو چه اساسی کار میکنه؟
    برای صفحات html تاریخ فایل را نشان می دهد.
    برای صفحات پویا که توسط برنامه های وب ایجاد شده اند اینگونه است که اگر صفحه در سمت سرور و در کش خروجی سرور یا ISP ذخیره شده باشد آن تاریخ را نمایش می دهد. در غیر این صورت تاریخ روز خواهد بود.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •