نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: قرار دادن مقدار بازیابی شده از store procedure در فبلد textbox

  1. #1

    قرار دادن مقدار بازیابی شده از store procedure در فبلد textbox

    سلام
    من تیکه برنامه ای دارم که از دیتا بیس با store procedure کار می کنه به عبارت دیگر مقداری را می خواهم از دیتا واگشی کنم ، store procedures هم درست کار می کند ولی نمی دانم چطور می توانم این مقدار را در برنامه برابر text یک textbox قرار بدهم .
    اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون می شم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: قرار دادن مقدار بازیابای شده از store procedure در فبلد textbox

    شما همون تکه کد سمت سی شارپ رو اینجا بزارید تا بدونیم با چه روشی کد نویسی کردید تا بتونیم راهنمایی کنیم. اینمدلی سوال پرسیدن یه کمی علم غیب میخواد

  3. #3

    نقل قول: قرار دادن مقدار بازیابای شده از store procedure در فبلد textbox

    این هم نمونه کد برای اینکه از علم غیب استفاده نشه
     command.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    command.CommandText = @"Overtime";
    command.Parameters.Add("@fempno", SqlDbType.Int);
    command.Parameters.Add("@sdate", SqlDbType.Char);
    command.Parameters.Add("@edate", SqlDbType.Char);
    command.Parameters["@fempno"].Value = BLL.Clsuser.FEMPNO;
    command.Parameters["@sdate"].Value = sdate;
    command.Parameters["@edate"].Value = edate;
    DataTable table1 = new DataTable();
    SqlDataReader reader_ = command.ExecuteReader();

    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 27 آذر 1396 در 20:17 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: قرار دادن مقدار بازیابی شده از store procedure در فبلد textbox

    خب دوست عزیز حالا این خط کدهارو انتهای کدهای خودتون قرار بدید تا بتونید مقدار سطر یک و ستون یک رو بخونید. شماره سطر و ستون رو میتونید تغییر بدید یا با حلقه تمامی سطر و ستونها رو پیمایش کرده و همه مقادیر برگشتی رو بخوند.



    table1.Load(reader_);
    if (table1.Rows.Count > 0)
    text1.Text = table1.Rows[1][1].ToString();


تاپیک های مشابه

  1. سوال: قرار دادن مقدار بازیابی شده از بانک در textbox
    نوشته شده توسط بهارجون در بخش PHP
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 09 تیر 1392, 13:16 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 13 خرداد 1389, 10:14 صبح
  3. سوال: دادن مقدار واکشی شده از DB به CommandButton در GridView؟
    نوشته شده توسط Modifier در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 03 خرداد 1389, 07:39 صبح
  4. سوال: کار با مقدار برگشتی (عبارت Print) از stored procedure در دلفی
    نوشته شده توسط hamid-nic در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 20 اردیبهشت 1389, 09:41 صبح
  5. قرار دادن مقدار یک فیلد از Database در Textbox
    نوشته شده توسط mohamad2007 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 12 بهمن 1386, 21:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •