نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل between در جستو جو

  1. #1

    مشکل between در جستو جو

    سلام و عرض ادب و احترام
    خواهشا به عکسی که میفرستم یه نگاه بندازین
    این عکس دیتابیس من هستش .
    به این شرط هم یه نگاه بندازین


    `mine_id`='$id' and `time_time` between '1396/7/18' and '1396/8/20'


    من وقتی این کد رو مینویسم ردیف هایی رو برمیگردونه ولی وقتی کد پایین رو مینویسم چیزی بر نمیگردونه




    `mine_id`='$id' and `time_time` between '1396/1/11' and '1396/11/11'


    خودم دقیقا نمیدون که چرا این کد اجرا نمیشه .
    آیا این احتمال وجود دار ه که چون بازه تاریخ های من در دیتابیس بین برج 7 و 8 هستش اجرا نمیشه .
    به نظرتون مشکل اصلی کجاست ؟

    111.JPG

    مرسی
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: مشکل between در جستو جو

    الآن به این شرط پایین نگاه کنین
    چرا این کار نمیکنه


    `time_time` between '1396/1/3' and '1396/12/20'


    مشکل از کجاست ؟
    شما چه راه حلی رو پیشنهاد میکنین ؟
    من میخوام رکورد هایی که بازه زمانیش بین اینا هستش رو برگردونه .
    ممنون

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل between در جستو جو

    مشکل اینه که فیلد تاریخت از نوع char هستش
    شما داری 2 تا رشته رو با هم بررسی میکنی که قاعده متفاوتی با مقایسه 2 عدد یا 2 تاریخ داره
    که به نظر من کار اشتباهیه ولی اگه اصرار داری این رو تست کن باید جواب بده

    SELECT * FROM `tbl` WHERE STR_TO_DATE(time_time, '%Y/%m/%d') BETWEEN '1396/1/11' and '1396/11/11' 

  4. #4

    نقل قول: مشکل between در جستو جو

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    مشکل اینه که فیلد تاریخت از نوع char هستش
    شما داری 2 تا رشته رو با هم بررسی میکنی که قاعده متفاوتی با مقایسه 2 عدد یا 2 تاریخ داره
    که به نظر من کار اشتباهیه ولی اگه اصرار داری این رو تست کن باید جواب بده

    SELECT * FROM `tbl` WHERE STR_TO_DATE(time_time, '%Y/%m/%d') BETWEEN '1396/1/11' and '1396/11/11' 
    من کدی رو که شما دادین جایگزین کردم .
    ولی به من ارور داد .
    الان به این عکس نگلاه کنین
    نوع فیلد من varchar هستش .
    به نظرتون اینو عوض کنم و چی بزارم خوبه ؟
    چه نوعی بزارم تا کار کنه ؟
    مرسی

    1112.JPG

  5. #5

    نقل قول: مشکل between در جستو جو

    به این آدرس برین
    https://www.w3schools.com/sql/sql_between.asp
    تو اینجا گفته که میشه از between برای تاریخ استفاده کرد

    SELECT * FROM Orders
    WHERE OrderDate BETWEEN #07/04/1996# AND #07/09/1996#;

    اینم نمونه کدش .
    برای اینکار نوع فیلدم رو چی بزارم

  6. #6

    نقل قول: مشکل between در جستو جو

    عذر میخوام زیاد سوال پرسیدم


    برای جست و جوی بازه زمانی به غیر از between از چه چیزهای دیگه ای میشه استفاده کرد
    از دوستان کسی چنین پروژه ای داشته .

  7. #7

    نقل قول: مشکل between در جستو جو

    اینم میشه
    a > 10 and a < 20
    اگر هم تعداد نامرتبی باشه از in میتونی استفاده کنی :
    in (2,3,8,12,200)

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل between در جستو جو

    نقل قول نوشته شده توسط olampiad مشاهده تاپیک
    من کدی رو که شما دادین جایگزین کردم .
    ولی به من ارور داد .
    الان به این عکس نگلاه کنین
    نوع فیلد من varchar هستش .
    به نظرتون اینو عوض کنم و چی بزارم خوبه ؟
    چه نوعی بزارم تا کار کنه ؟
    مرسی

    1112.JPG
    قبل از اجرا یه نگاه به کوئری بنداز , اسم تیبل و فیلد هات رو بایدجایگزین کنی من همینجوری یه چیزی نوشتم ! کوئری مشکل نداره
    شما باید این فیلد رو datetime بزاری یا اگه تاریخ خالی میخای ذخیره کنی بدون ساعت و دقیقه و ثانیه میتونی date استفاده کنی

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در جستو جو در حرف "ی"
    نوشته شده توسط 1yaram در بخش Android Studio
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 25 مرداد 1393, 23:36 عصر
  2. سوال: مشکل درباره ی جستو جو در tabel
    نوشته شده توسط mehdi.gh23 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 00:26 صبح
  3. مشكل با حروف ك و گ وي در جستو كردن
    نوشته شده توسط mhmoein در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 30 آذر 1387, 01:11 صبح
  4. جستو جو در subitem های یک listview
    نوشته شده توسط farb0d در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 آذر 1387, 02:48 صبح
  5. جستو جو در ListView
    نوشته شده توسط farb0d در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 10 آذر 1387, 23:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •