نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چطوری میشه تاریخ رو به فرم مثلا برج 95/7 زد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    چطوری میشه تاریخ رو به فرم مثلا برج 95/7 زد

    با سلام من دوتا تاریخ دارم که بازه زمانی یک ماه رو نشون میده معمولا هم از اول ماه هست تا اول ماه دیگه چطوری میشه مثلا زد برج 97/07

  2. #2

    نقل قول: چطوری میشه تاریخ رو به فرم مثلا برج 95/7 زد

    من دقیق متوجه نشدم اما میتونین از متد tostring استفاده کنین و بهش فرمت دلخواهتون رو بدین، مثلا تاریخ اولتون که مربوط به همون برجه رو اینجوری فرمت بدین:
    date1.ToString("yy/MM");
    در ضمن چون کم کم به اخرای صده 300 نزدیک و داریم وارد صده 400 میشیم، پیشنهاد میکنم سال هارو با همون هزار و سیصد بنویسین، که در سال های آتی با مشکل تاریخ روبرو نشین

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: چطوری میشه تاریخ رو به فرم مثلا برج 95/7 زد

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    من دقیق متوجه نشدم اما میتونین از متد tostring استفاده کنین و بهش فرمت دلخواهتون رو بدین، مثلا تاریخ اولتون که مربوط به همون برجه رو اینجوری فرمت بدین:
    date1.ToString("yy/MM");
    در ضمن چون کم کم به اخرای صده 300 نزدیک و داریم وارد صده 400 میشیم، پیشنهاد میکنم سال هارو با همون هزار و سیصد بنویسین، که در سال های آتی با مشکل تاریخ روبرو نشین
    ممنون یه کلک دیگه زدم حلش کردم اما در مورد 1400 هم آره به موقع به ذهنم رسید دیروز و لحاظ کردم و الا چند سال بعد به مشکل می خورد بازم ممنون از محبت شما

  4. #4

    نقل قول: چطوری میشه تاریخ رو به فرم مثلا برج 95/7 زد


    PersianCalendar pc = new PersianCalendar();
    string date = string.Format("{0}/{1}", pc.GetYear(DateTime.Now).ToString().Substring(2), pc.GetMonth(DateTime.Now));


تاپیک های مشابه

  1. چطوری میشه متصل بودن به اینترنت رو چک کرد؟
    نوشته شده توسط ali2914 در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 14 تیر 1393, 19:25 عصر
  2. پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 29 اسفند 1391, 02:37 صبح
  3. چطوری میشه Gridview رو بدون اتصال به پایگاه داده نمایش داد؟
    نوشته شده توسط behzad1367 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 24 فروردین 1390, 19:40 عصر
  4. سلام میشه بگید چطوری میشه تاریخ میلادی رو به شمسی تبدیل کرد؟
    نوشته شده توسط DelphiFriend در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 10 بهمن 1387, 11:54 صبح
  5. سوال: چطوري ميشه متغيري رو بين صفحات وب به هم پاس داد؟
    نوشته شده توسط EffatBandehlou در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 17 مهر 1387, 16:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •