نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: استفاده از کلاس اتصال و ثبت بصورت پارامتری

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    38
    پست
    1,018

    استفاده از کلاس اتصال و ثبت بصورت پارامتری

    سلام دوستان میخوام ادو رو شروع کنم لطفا چهار عمل اصلی رو در اینجا انجام بدین خطی بلدم ولی بصورت پارامتری مشکل دارم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,906

    نقل قول: استفاده از کلاس اتصال و ثبت بصورت پارامتری

    با سلام
    نوشتن متد با آرگومان فقط منحصر به برنامه نویسی بانک اطلاعاتی نیست
    این تکنیکی برای کل برنامه نویسی و برنامه نویسی شی گراء هست
    بهتره برای تسلط بر برنامه نویسی، خودتون دنبالش برید. هیچ چیز سختی نداره
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    38
    پست
    1,018

    نقل قول: استفاده از کلاس اتصال و ثبت بصورت پارامتری

    سورسهای زیادی دانلود کردم متصفانه هیچ کدوم مثل همدیگه نیستند لطفا راهنمایی بفرمایید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: استفاده از کلاس اتصال و ثبت بصورت پارامتری

    سلام
    دوست عزیز آقای فتحی ، شما شروع کنید هرجا به مشکل برخوردید تو همین تالار مطرح کنید تا یک جواب منطقی و صحیح بگیری که نخایی با گشتن تو نت سردرگم و گیچ بشی...

    موفق باشی

  5. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,906

    نقل قول: استفاده از کلاس اتصال و ثبت بصورت پارامتری

    نقل قول نوشته شده توسط علی فتحی مشاهده تاپیک
    سورسهای زیادی دانلود کردم متصفانه هیچ کدوم مثل همدیگه نیستند لطفا راهنمایی بفرمایید
    با سلام
    تفاوت در سطح دسترسی، نوع متد، نام متد، آرگومان ها و در نهایت کد درون بلاک اون هست
    شکل کلی:

    [AccessModifier] [type] [MethodName](Arg1 ,Arg2,ArgN)
    {
    //Some Code
    }

    یک متد ساده از نوع Void :

    public void MyMethod1(string FirstName,string LastName)
    {
    FirstName = "Danial";
    LastName = "Afshari";
    }


    یک متد ساده از نوع بازگشتی:

    //متد جمع دو عدد بصورت بازگشتی
    public int MyMethod2(int a, int b)
    {
    return a+b;
    }


    اینا رو یاد بگیرید دیگه مشکل خاصی ندارید، کلیتش همیناس و میتونید طبق پروژتون شخصی سازیش کنید
    موفق باشید.
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از کلاس عمومی برای اتصال به database
    نوشته شده توسط baranbahari1320 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 26 دی 1394, 13:02 عصر
  2. سوال: اتصال به بانک sql با استفاده از کلاس ها
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 17 دی 1390, 22:06 عصر
  3. سوال: اتصال به بانک با استفاده از کلاس ها
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 15 دی 1390, 10:34 صبح
  4. استفاده از کلاس های ATL در برنامه های MFC
    نوشته شده توسط taze kar در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 18 آبان 1384, 12:20 عصر
  5. مشکل در استفاده از کلاس pen
    نوشته شده توسط MF در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 28 تیر 1384, 10:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •