نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: بازگردانی دیتابیس با دستورات smo

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    Question بازگردانی دیتابیس با دستورات smo

    سلام دوستان

    ایا با دستورات smo کار کردید؟ من برای بازگردانی دیتابیس بکاپ گرفته شده از دستور زیر استفاده کردم :

     dbServer = new Server(new ServerConnection(txtServer.Text)); 
    Restore dbRestore = new Restore() { Database = txtDatabase.Text, Action = RestoreActionType.Database, ReplaceDatabase = true, NoRecovery = false };
    dbRestore.Devices.AddDevice(textPatch.Text, DeviceType.File);
    dbRestore.SqlRestoreAsync(dbServer);



    مساله ای که وجود داره این هستش که :
    من 2 تا فرم دارم...فرم لاگین و فرم بکاپ و بازگردانی
    ابتدا فرم لاگین اجرا میشه سپس فرم بکاپ و بازگردانی.....وقتی دستور بالا رو اجرا میکنم نمیدونم دلیلش چیه که خطای زیرظاهر میشه:
    microsoft.sqlserver.management.smo.failedoperation exception restore failed for server

    ولی وقتی فرم بکاپ و بازگردانی رو بطور جداگانه ینی قبل از فرم لاگین اجرا میکنم به خوبی دستورات اجرا میشه و دیتابیس بازگردانی میشود.

      var qLogin = (from rows in database.Tble_Users where rows.Username == username && rows.Password == HashedPassowrd select rows).FirstOrDefault();
    if (qLogin != null)
    {


    Frm_Backup home = new Frm_Backup();
    this.Hide();
    home.Show();

    }


    من احتمال میدم بخاطراین باشه که کانکشن دیتابیسم درحال اجراست برای همین شاید دستورات نمیتوانند اجرا شوند....روش ارتباط با دیتابیس هم بصورت انتیتی db first هستش...به نظرتون چگونه کانکشن یا ارتباطاتی که به دیتابیس هست رو قبل از بازگردانی ببندیم؟

    البته دستور زیر رو هم امتحان کردم اما تاثیری نداشت!
      database.Database.Connection.Close();
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : یک شنبه 01 بهمن 1396 در 13:17 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: بازگردانی دیتابیس با دستورات smo

    دوستان نظری نداشتید؟

    درحالت کلی چند روش برای بکاپ گرفتن از دیتابیس وجود داره؟

    - استفاده از smo
    - استفاده از دیتابیس مستر

    روش های دیگرم وجود دارند؟

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: آموزش گرفتن Backup و Restore کردن دیتابیس با استفاده از SMO
    نوشته شده توسط uniqueboy_ara در بخش C#‎‎
    پاسخ: 39
    آخرین پست: جمعه 30 بهمن 1394, 19:59 عصر
  2. سوال: ساخت دیتابیس با دستورات php در cpanel
    نوشته شده توسط moeinih در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 03 اردیبهشت 1392, 13:32 عصر
  3. ساختن دیتابیس با استفاده از SMO در مسیر دلخواه
    نوشته شده توسط Salah Sanjabian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 دی 1391, 18:55 عصر
  4. سوال: قرار دادن عکس در دیتابیس با دستورات asp.net
    نوشته شده توسط mikhak_sefid در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 17 شهریور 1391, 20:20 عصر
  5. سوال: قرار دادن عکس در دیتابیس با دستورات asp.net
    نوشته شده توسط mikhak_sefid در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 15 شهریور 1391, 20:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •