نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خطای the underlying provider failed on open

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saba664
    تاریخ عضویت
    شهریور 1396
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    147

    خطای the underlying provider failed on open

    با سلام

    من برنامه امم کامل شده و انجام شده

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <configuration>
    <configSections>
    <!-- For more information on Entity Framework configuration, visit http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=237468 -->
    <section name="entityFramework" type="System.Data.Entity.Internal.ConfigFile.Entit yFrameworkSection, EntityFramework, Version=6.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" requirePermission="false" />
    </configSections>
    <startup>
    <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.5" />
    </startup>
    <connectionStrings>

    <add name="DB_DoctorEntities" connectionString="metadata=res://*/Model.Model1.csdl|res://*/Model.Model1.ssdl|res://*/Model.Model1.msl;provider=System.Data.SqlClient;pr ovider connection string=&quot;data source=172.16.10.61,1433;initial catalog=DB_Doctor;User ID=sa;Password=1234;integrated security=True;MultipleActiveResultSets=True;Truste d_Connection=yes;App=EntityFramework&quot;" providerName="System.Data.EntityClient" /></connectionStrings>
    <entityFramework>
    <defaultConnectionFactory type="System.Data.Entity.Infrastructure.LocalDbCon nectionFactory, EntityFramework">
    <parameters>
    <parameter value="v11.0" />
    </parameters>
    </defaultConnectionFactory>
    <providers>
    <provider invariantName="System.Data.SqlClient" type="System.Data.Entity.SqlServer.SqlProviderServ ices, EntityFramework.SqlServer" />
    </providers>
    </entityFramework>
    </configuration>




    اینم کد کانکشنم که همین یکیه ای پی دادم

    ویندوزم هم سروره با sql2014 , و ویژوال 2017

    حالا مشکل اینه که روی سرور برنامه اجرا میشه ولی روی کلاینت اصلا اجرا نمیشه

    اینم بگم که ی سرور کلی داریم که برا کل دانشگاهه که کاری به اون نداریم و می خواییم اطلاعات روی یه کیس ذخیره بشه در واقع سرور برای این برنامه بشه اون کیس که ی سری کامپیوتر که فایل exe داخل پوشه دیباگ اونو دارن اجرا بشه حالا این خطا رو میده

    ده نفر از د وستام روش کار کردن حتی کد برنامه امم رو فرستادم برای یکی از دوستان تغییرش داد ولی بازم همین خطا رو داد

    یکی کمکم کنه مشکل چیه و چرا این خطا رو میده؟

    the underlying provider failed on ope

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: خطای the underlying provider failed on open


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saba664
    تاریخ عضویت
    شهریور 1396
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    147

    نقل قول: خطای the underlying provider failed on open

    یعنی باید توی کد کانکشنم تغییر ایجاد کنم؟

    خب متوجه نمیشم مشکل چیه اگه میشه بیشتر توضیح بدین

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: خطای the underlying provider failed on open

    مشکل شما در کانکشن استرینگ شماست
    شما روش Db first دارید بکار میبرید که بنظر من برید ب سمت code first
    این دو قسمت از رشته اتصالتون حذف کنید

    integrated security=True;
    ;Trusted_Connection=yes

    وقتی از یک کانکشن استرینگ با یک user pass اسکیول سرور استفاده میکنید بکار بردن این دو عبارت در رشته اتصال باعث میشه از کاربر ویندوزی استفاده بشه و کاربر اسکیول سروری نادیده گرفته میشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saba664
    تاریخ عضویت
    شهریور 1396
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    147

    نقل قول: خطای the underlying provider failed on open

    نقل قول نوشته شده توسط ali_md110 مشاهده تاپیک
    مشکل شما در کانکشن استرینگ شماست
    شما روش Db first دارید بکار میبرید که بنظر من برید ب سمت code first
    این دو قسمت از رشته اتصالتون حذف کنید

    integrated security=True;
    ;Trusted_Connection=yes

    وقتی از یک کانکشن استرینگ با یک user pass اسکیول سرور استفاده میکنید بکار بردن این دو عبارت در رشته اتصال باعث میشه از کاربر ویندوزی استفاده بشه و کاربر اسکیول سروری نادیده گرفته میشه

    خب یعنی همون کانکشنم رو بذارم ولی این دو تیکه رو حذف کنم درسته؟ حل میشه مشکل؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار saba664
    تاریخ عضویت
    شهریور 1396
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    147

    نقل قول: خطای the underlying provider failed on open

    کسی که نیست اینتیتی بلد باشه که مشکلم کامل حل شه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار saba664
    تاریخ عضویت
    شهریور 1396
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    147

    نقل قول: خطای the underlying provider failed on open

    نقل قول نوشته شده توسط ali_md110 مشاهده تاپیک
    مشکل شما در کانکشن استرینگ شماست
    شما روش Db first دارید بکار میبرید که بنظر من برید ب سمت code first
    این دو قسمت از رشته اتصالتون حذف کنید

    integrated security=True;
    ;Trusted_Connection=yes

    وقتی از یک کانکشن استرینگ با یک user pass اسکیول سرور استفاده میکنید بکار بردن این دو عبارت در رشته اتصال باعث میشه از کاربر ویندوزی استفاده بشه و کاربر اسکیول سروری نادیده گرفته میشه
    این کاری که گفتین انجام دادم ولی بازم مشکل پیش اومد دقیقا همون مشکل پیش اومد
    چیکاررررررررررررررررررررر ررر کنم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: خطای the underlying provider failed on open

    آقا این ارور به احتمال زیاد دارای یک inner exception هست اونرو سعی کنید لاگ کنید که چی داره میگه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: خطای the underlying provider failed on open

    آیا سیستم های گلاینت اصلا میتونند به اس کیو ال سرور در سیستم سرور وصل بشن اصلا اونرو پینگ میکنند
    آیا مشکل پورت اس کیو ال و یا فایروال برای ارتباط اس کیو ال در سرور وجود نداره؟
    آیا دسترسی های name pipe و tcp در sql configuration manager در سرور درست هست؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارور The underlying provider failed on Open هنگام exe کردن برنامه
    نوشته شده توسط r4hgozar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 18
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آذر 1394, 08:53 صبح
  2. ارور The underlying provider failed on Open
    نوشته شده توسط m.bibjan در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 دی 1392, 22:59 عصر
  3. علت بوجود آمدن خطای The underlying provider failed on Open
    نوشته شده توسط aghayex در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 22 مهر 1391, 15:33 عصر
  4. Failed to connect : Error : The underlying provider failed on Open
    نوشته شده توسط EHprogramer در بخش Oracle
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 29 شهریور 1391, 14:44 عصر
  5. خطای The underlying provider failed on Open.
    نوشته شده توسط javad_r_85 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 06 خرداد 1390, 17:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •