نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نمایش ندادن آدرس url از نوع https

  1. #1

    نمایش ندادن آدرس url از نوع https

    سلام آدرس url volley دراندروید از نوع https هست وقتی روی گوشی اندروید ۴٫۲ اجرا می کنم این خطا رو میده com.android.volley.NoConnectionError: javax.net.ssl.SSLException: Connection closed by peer چیکار کنم تا اندروید ۴ هم https قبول کنه؟ .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: نمایش ندادن آدرس url از نوع https

    سلام.یه کلاس درست کن و کدهای زیر رو داخلش قرار بده بعد متد allowAllSSL رو تو اکتیویتی اصلی فراخونیش کن.میتونی این متد رو قبل از ارسال درخواست هم استفاده کنی.

    package mylib;


    import java.security.KeyManagementException;
    import java.security.NoSuchAlgorithmException;
    import java.security.SecureRandom;
    import java.security.cert.X509Certificate;


    import javax.net.ssl.HostnameVerifier;
    import javax.net.ssl.HttpsURLConnection;
    import javax.net.ssl.SSLContext;
    import javax.net.ssl.SSLSession;
    import javax.net.ssl.TrustManager;
    import javax.net.ssl.X509TrustManager;


    public class HttpsTrustManager implements X509TrustManager {


    private static TrustManager[] trustManagers;
    private static final X509Certificate[] _AcceptedIssuers = new X509Certificate[]{};


    @Override
    public void checkClientTrusted(
    X509Certificate[] x509Certificates, String s)
    throws java.security.cert.CertificateException {


    }


    @Override
    public void checkServerTrusted(
    X509Certificate[] x509Certificates, String s)
    throws java.security.cert.CertificateException {


    }


    public boolean isClientTrusted(X509Certificate[] chain) {
    return true;
    }


    public boolean isServerTrusted(X509Certificate[] chain) {
    return true;
    }


    @Override
    public X509Certificate[] getAcceptedIssuers() {
    return _AcceptedIssuers;
    }


    public static void allowAllSSL() {




    HttpsURLConnection.setDefaultHostnameVerifier(new HostnameVerifier() {


    @Override
    public boolean verify(String arg0, SSLSession arg1) {
    return true;
    }


    });


    SSLContext context = null;
    if (trustManagers == null) {
    trustManagers = new TrustManager[]{new HttpsTrustManager()};
    }


    try {
    context = SSLContext.getInstance("TLS");
    context.init(null, trustManagers, new SecureRandom());
    } catch (NoSuchAlgorithmException e) {
    e.printStackTrace();
    } catch (KeyManagementException e) {
    e.printStackTrace();
    }


    HttpsURLConnection.setDefaultSSLSocketFactory(cont ext
    .getSocketFactory());
    }


    }

  3. #3

    نقل قول: نمایش ندادن آدرس url از نوع https

    روش شما رو هم اجرا کردم فرقی نکرد همون ارور قبلی رو میده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: نمایش ندادن آدرس url از نوع https

    سمت سرورت رو با چی نوشتی؟تو اندروید دیگه هم همین خطا رو میده؟

  5. #5

    نقل قول: نمایش ندادن آدرس url از نوع https

    سمت سرور با پی اچ پی نوشتم
    اندروید پنج و شش https قبول می کنه
    با اندروید چهار https قبول نمی کنه ولی http قبول می کنه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: نمایش ندادن آدرس url از نوع https

    خودم از همون کدی که فرستادم نتیجه گرفتم.ssl رو سرور معتبره؟یعنی تو مرورگر ارور نمیده؟

  7. #7

    نقل قول: نمایش ندادن آدرس url از نوع https

    تو مرورگر مشکلی نداره
    ssl من رایگانه می تونه به خاطر رایگان بودنش باشه؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: نمایش ندادن آدرس url از نوع https

    فکر نکنم رایگان بودنش ربطی به این قضیه داشته باشه.فقط موقعی که تو مرورگر واردش میکنی نباید خطای نامعتبر بودن بده.کتابخونه زیر رو نصب کن ببین بازم خطا میده یا نه.هر چند کتابخونه ش منقضی شده ولی به شخص تا حالا تو ورژن های مختلف اندروید مشکلی ازش ندیدم
    'com.mcxiaoke.volley:library-aar:1.0.0'

  9. #9

    نقل قول: نمایش ندادن آدرس url از نوع https

    ممنون ولی درست نشد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش ندادن GridView بعد از کلیک بر روی Edit؟! لطفا کمک کنید!
    نوشته شده توسط Parham.D در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 29 آذر 1388, 09:26 صبح
  2. نمایش ندادن چند آیتم از gridview
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 16 مهر 1387, 10:36 صبح
  3. نمایش فرمت شده فیلد از نوع DateTime در TextBox
    نوشته شده توسط mehdik76 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 15 شهریور 1384, 21:45 عصر
  4. نمایش ندادن صفحات بعد از upload
    نوشته شده توسط oranoos در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 29 خرداد 1384, 15:14 عصر
  5. نمایش تصویر یک فایل(از نوع Gif یا Jpg) روی فرم
    نوشته شده توسط golpoo در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 12 تیر 1383, 17:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •