نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: جستجو بر اساس چند مورد

  1. #1

    جستجو بر اساس چند مورد

    سلام

    میخواستم بپرسم چجور میشه در فرم ویندوزی در ویژوال استودیو، جستجوم رو بر اساس چند مورد انجام بده مثلا کدملی و نام خانوادگی و موبایل؟

    Query هم چون بلد نیستم لطفا با command توی #C بگید لطفا

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: جستجو بر اساس چند مورد

    سلام
    سوالت یکم مبهم است.
    یعنی میخایی کاربرفرضا توی تکست باکس هرچیزی تایپ کرد براساس کد ملی، نام،نام خانوادگی و موبایل جست و جو کنه یا اینکه جست و جو ها جداگانه انجام بشه؟؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: جستجو بر اساس چند مورد

    نقل قول نوشته شده توسط zarij70 مشاهده تاپیک
    سلام

    میخواستم بپرسم چجور میشه در فرم ویندوزی در ویژوال استودیو، جستجوم رو بر اساس چند مورد انجام بده مثلا کدملی و نام خانوادگی و موبایل؟

    Query هم چون بلد نیستم لطفا با command توی #C بگید لطفا

    هم میتونید از پارامترها ارسال کنید هم ایکه معمولی بنویسید که ارسال به روش پارامتر اصولی تره اما در کل اونی که مد نظرتونه میشه کد زیر:



    string sql="select * from tbltest where name like '%"+txtName.Text+"%' And family like '%"+txtfamily.Text+"%' and mobile like '%"+txtmobile.Text+"%'";
    DataTable Dt = new DataTable();
    SqlDataAdapter Da = new SqlDataAdapter(sql, cn);
    Dt.Clear();
    Da.Fill(Dt);
    datagridview.datasource=Dt;


    منظور از cn هم همون کانکشنتونه.میتونید بسته به نیازتون هم like رو تبدیل به = یا != یا in و.... بکنید .

  4. #4

    نقل قول: جستجو بر اساس چند مورد

    نقل قول نوشته شده توسط حسین.کاظمی مشاهده تاپیک
    سلام
    سوالت یکم مبهم است.
    یعنی میخایی کاربرفرضا توی تکست باکس هرچیزی تایپ کرد براساس کد ملی، نام،نام خانوادگی و موبایل جست و جو کنه یا اینکه جست و جو ها جداگانه انجام بشه؟؟؟؟

    نه میخوام هر کدوم جداگانه انجام بشه مثلا هر کسی اگر هر کدوم ازینارو داشت بتونه سرچ کنه مثلا فقط نام خانوادگی یا فقط عضویت یا مثلا با کدملی

  5. #5

    نقل قول: جستجو بر اساس چند مورد

    چرا داخل string sql ریختینش؟

  6. #6

    نقل قول: جستجو بر اساس چند مورد

    مرسی ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: جستجو بر اساس چند مورد

    خب این کدی که نوشتم هر کدومو داشت میتونه وارد کنه. علامت % وقتی میزاری یعنی میتونه جای % هر چیزی باشه.
    اگه منظورتون اینه فقط یه دونه تکست باکس داری خب بجای اون سه تا تکست باکسی که من نوشتم فقط اسم تکست باکس خودت رو بزار جاش.
    اون متغییر هم برای اینه که کد تمیز دیده بشه وگرنه میتونی بدون اون هم کار کنی.

تاپیک های مشابه

  1. جستجو بر اساس چند مورد
    نوشته شده توسط toorkaman در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 13 مهر 1389, 13:01 عصر
  2. جستجو بر اساس چند مورد
    نوشته شده توسط toorkaman در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 مهر 1389, 20:37 عصر
  3. جستجو بر اساس چند فیلد
    نوشته شده توسط rtech در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 27 تیر 1387, 14:34 عصر
  4. جستجو بر اساس چند فیلد
    نوشته شده توسط saber4166 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 19 تیر 1387, 23:30 عصر
  5. جستجو بر اساس چند ادیت پر یا خالی!!!
    نوشته شده توسط پریسا نامدار در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 12 آبان 1383, 06:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •