نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: عدم ارتباط با database در کانکشن استرینگ پویا

  1. #1

    Question عدم ارتباط با database در کانکشن استرینگ پویا

    سلام در فرایند پروژه اتوماسیون اداری در بخشس انتهایی هنگام ایجاد کانگشن استرینگ پویا در نهایت هنگام اجرا پروژه خطا زیر رخ می ده نمی دونم این خطا که مربوط به AppConfig است مربوط به کجاست .کمک کنید.
    کد AppConfig:

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <configuration>
    <configSections>
    For more information on Entity Framework configuration, visit http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=237468
    <section name="entityFramework" type="System.Data.Entity.Internal.ConfigFile.Entit yFrameworkSection, EntityFramework, Version=6.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" requirePermission="false" />
    For more information on Entity Framework configuration, visit http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=237468 For more information on Entity Framework configuration, visit http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=237468 </configSections>
    <connectionStrings>
    <add name="Automation_SystemEntities1" connectionString="metadata=res://*/Models.Automation_SystemEntities1.csdl|res://*/Models.Automation_SystemEntities1.ssdl|res://*/Models.Automation_SystemEntities1.msl;provider=Sys tem.Data.SqlClient;provider connection string=&quot;data source=.;initial catalog=Automation_System;integrated security=True;MultipleActiveResultSets=True;App=En tityFramework&quot;" providerName="System.Data.EntityClient" />
    </connectionStrings>
    <entityFramework>
    <defaultConnectionFactory type="System.Data.Entity.Infrastructure.LocalDbCon nectionFactory, EntityFramework">
    <parameters>
    <parameter value="v11.0" />
    </parameters>
    </defaultConnectionFactory>
    <providers>
    <provider invariantName="System.Data.SqlClient" type="System.Data.Entity.SqlServer.SqlProviderServ ices, EntityFramework.SqlServer" />
    </providers>
    </entityFramework>
    </configuration>


    ----------------تصویر خطا:
    http://s9.picofile.com/file/8317718526/55.jpg


    لینک سایر کد های مرتبط با کد نویسی بخش کانکشن استرینگ پویا:
    http://s9.picofile.com/file/8317712176/22.jpg
    http://s8.picofile.com/file/8317712234/11.jpg
    http://s8.picofile.com/file/8317712076/44.jpg
    http://s8.picofile.com/file/8317712126/33.jpg




  2. #2

    نقل قول: عدم ارتباط با دیتا بیس در کانکشن استرینگ پویا

    نقل قول نوشته شده توسط Ilosgroup مشاهده تاپیک
    سلام در فرایند پروژه اتوماسیون اداری در بخشس انتهایی هنگام ایجاد کانگشن استرینگ پویا در نهایت هنگام اجرا پروژه خطا زیر رخ می ده نمی دونم این خطا که مربوط به AppConfig است مربوط به کجاست .کمک کنید.
    کد AppConfig:

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <configuration>
    <configSections>
    For more information on Entity Framework configuration, visit http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=237468
    <section name="entityFramework" type="System.Data.Entity.Internal.ConfigFile.Entit yFrameworkSection, EntityFramework, Version=6.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" requirePermission="false" />
    For more information on Entity Framework configuration, visit http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=237468 For more information on Entity Framework configuration, visit http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=237468 </configSections>
    <connectionStrings>
    <add name="Automation_SystemEntities1" connectionString="metadata=res://*/Models.Automation_SystemEntities1.csdl|res://*/Models.Automation_SystemEntities1.ssdl|res://*/Models.Automation_SystemEntities1.msl;provider=Sys tem.Data.SqlClient;provider connection string=&quot;data source=.;initial catalog=Automation_System;integrated security=True;MultipleActiveResultSets=True;App=En tityFramework&quot;" providerName="System.Data.EntityClient" />
    </connectionStrings>
    <entityFramework>
    <defaultConnectionFactory type="System.Data.Entity.Infrastructure.LocalDbCon nectionFactory, EntityFramework">
    <parameters>
    <parameter value="v11.0" />
    </parameters>
    </defaultConnectionFactory>
    <providers>
    <provider invariantName="System.Data.SqlClient" type="System.Data.Entity.SqlServer.SqlProviderServ ices, EntityFramework.SqlServer" />
    </providers>
    </entityFramework>
    </configuration>


    ----------------تصویر خطا:
    http://s9.picofile.com/file/8317718526/55.jpg


    لینک سایر کد های مرتبط با کد نویسی بخش کانکشن استرینگ پویا:
    http://s9.picofile.com/file/8317712176/22.jpg
    http://s8.picofile.com/file/8317712234/11.jpg
    http://s8.picofile.com/file/8317712076/44.jpg
    http://s8.picofile.com/file/8317712126/33.jpg



    لازم بذکر است برای حل مشکل یک بار entity رو مجدد نصب کردم الان ورژن 6.0.0 نصب هست با مکشل حل نشد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: عدم اتصال با DataBase در Plesk
    نوشته شده توسط mirmohammadh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 16 بهمن 1393, 15:19 عصر
  2. مشکل در ارتباط با database در dreamweaver
    نوشته شده توسط iebu12 در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 15 اسفند 1391, 10:35 صبح
  3. عدم ارتباط با SQL در iis local
    نوشته شده توسط usef.e1364 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 11 اسفند 1390, 02:45 صبح
  4. سوال: چگونگی برقراری ارتباط با DataBase در Workgruop
    نوشته شده توسط mostabed در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 آذر 1388, 16:04 عصر
  5. در ارتباط با database مشکل دارم کمکم کنید
    نوشته شده توسط hamid321 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 19
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1384, 18:03 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •