نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اصلاح substr

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار 81579001
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    آرام و زیبا
    پست
    198

    اصلاح substr

    سلام
    در کوری آدرس به دلیل طولانی بودن آن مقداری از آن را با substr
    جدا کردم ولی بعضی از آدرس هارا یک کاراکتر علامت سئوال میگذاره چطوری اصلاحش کنم
    نتیجه را بصورت عکس گذاشتمdf33a266a9294cb7b6ff04dd11471165.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: اصلاح substr

    نقل قول نوشته شده توسط 81579001 مشاهده تاپیک
    سلام
    در کوری آدرس به دلیل طولانی بودن آن مقداری از آن را با substr
    جدا کردم ولی بعضی از آدرس هارا یک کاراکتر علامت سئوال میگذاره چطوری اصلاحش کنم
    نتیجه را بصورت عکس گذاشتمdf33a266a9294cb7b6ff04dd11471165.jpg
    چون برای متن فارسی باید از mb_substr استفاده کنید !

تاپیک های مشابه

  1. نسخه اصلاح شده ms san serif و مشکل فونت در VCL SKIN در Menu
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 22 دی 1382, 09:00 صبح
  2. ms sans serif اصلاح شده
    نوشته شده توسط alimrb در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 02 دی 1382, 18:31 عصر
  3. اصلاح: چه طوری می شه 2 تاریخ رو از هم کم کرد؟
    نوشته شده توسط yaas در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 10 آذر 1382, 19:25 عصر
  4. اصلاح پاسخ نامه ها
    نوشته شده توسط ramin_rp در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 30 مهر 1382, 11:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •