نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارتباط با فایل txt و خواندن ان توسط فایل app.config

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    212

    Question ارتباط با فایل txt و خواندن ان توسط فایل app.config

    سلام دوستان میخواستم ببینم چطوری میتونم از ی فایل txt کانکشن رو بخونم یعنی اینجوری بشه connectionString= c:\name.txt

    <?xml version="1.0"?>
    <configuration>
    <configSections>
    </configSections>
    <connectionStrings>
    <add name="DataBaseConnectionString"
    connectionString= c:\name.txt
    providerName="System.Data.SqlClient" />
    </connectionStrings>
    <startup>
    <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0"/>
    </startup>
    <system.serviceModel>
    <bindings />
    <client />
    </system.serviceModel>
    </configuration>


    ممنون از دوستان بابت راهنمایی

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: ارتباط با فایل txt و خواندن ان توسط فایل app.config

    سلام
    به اینصورت نمیشه نوشت.شما باید اول فایل متنی را بخونید وسپس بخش کانکشن رو از متن فایل برداری در فایل کانفیگ ذخیره کنی.
    در کل روش استانداردی نیست.بهتره در نرم افزار یک بخش جدا جهت تغییر کانکشن استرینگ لحاظ کنی که کاربر بعد از انجام، تغییرات مستقیما در فایل کانفیگ لحاظ شود.
    برای تغییر فایل کانفیگ در انجمن جستجو کنید قبلا مطرح شده
    موفق باشید
    First,solve the problem then write the code

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با فایل app.Config
    نوشته شده توسط mahdi_7610 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 06 تیر 1392, 18:15 عصر
  2. سوال: اتصال به فرم با فایل app.config
    نوشته شده توسط saeedjafari در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 31 خرداد 1391, 22:37 عصر
  3. ارتباط با کارت گرافیک و خواندن خروجی آن
    نوشته شده توسط navidkhalilian در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 27 فروردین 1390, 01:27 صبح
  4. نياز به كمك فوري در ارتباط با فايل Xzip.dll و رفرنس آن
    نوشته شده توسط Mahsa Hatefi در بخش Access
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 28 دی 1389, 08:42 صبح
  5. ارتباط با فايل ديتابيس ايجاد شده توسط BTrieve توسط دلفي
    نوشته شده توسط mojtaba-n در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 18 دی 1389, 00:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •