نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: فرستادن یک فایل به ایمیل مورد نظر با vb

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    57

    فرستادن یک فایل به ایمیل مورد نظر با vb

    سلام
    با چه کدی میشه برنامه ای ساخت که از کامپیوتر اجرا کننده برنامه ما فایلی (مثلا c:/o.txt) را به ایمیلی فرستاد .

  2. #2
    این کد اگر میخواهی از ابزارهای ویندوز استفاده کنی خوب است.

    Private Declare Function ShellExecute Lib "shell32.dll" Alias "ShellExecuteA" (ByVal hwnd As Long, ByVal lpOperation As String, ByVal lpFile As String, ByVal lpParameters As String, ByVal lpDirectory As String, ByVal nShowCmd As Long) As Long
    Private Const SW_SHOW = 5


    ShellExecute hwnd, "open", "mailto:vbcode@vbcode.com", vbNullString, vbNullString, SW_SHOW

  3. #3
    اینم برای حالتی که میخواهی خودت کنترل داشته باشی.

    Private Sub SendEmail_Click()
    ' Geocel DevMailer 1.0
    ' Visual Basic Usage Example
    ' (c) 1999, Geocel International, Inc.
    '
    ' - DevMailer can be found at:
    ' - http://www.geoce.com/devmailer/

    ' Create DevMailer Object
    Set Mailer = CreateObject("Geocel.Mailer")

    ' Add first SMTP server
    Mailer.AddServer DMTestForm.Server_Address, 25

    ' Set Sender Information
    Mailer.FromAddress = DMTestForm.From_Address
    Mailer.FromName = "Devmailer Test"

    ' Add a recipient to the message
    Mailer.AddRecipient DMTestForm.To_Address, ""

    ' Set the Subject and Body
    Mailer.Subject = "Welcome to DevMailer"

    Mailer.Body = DMTestForm.Message_Body & vbCrLf

    ' Send Email - Perform Error Checking
    bSuccess = Mailer.Send()

    If bSuccess = False Then
    If Mailer.Queued = False Then
    MsgBox ("Could not send message..queueing failed!")
    Else
    MsgBox ("Could not send message..queued instead!")
    End If
    Else
    MsgBox ("Message Sent Successfully!")
    End If

    End Sub

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    447
    Public Function send_mail(sendto As String, subject As String, _
    text As String) As Boolean
    'Add The MAPI Components and
    'add a MAPI Session and MAPI mail control to your form

    On Error GoTo ErrHandler
    With MAPISession1
    .DownLoadMail = False
    .LogonUI = True
    .SignOn
    .NewSession = True
    MAPIMessages1.SessionID = .SessionID
    End With
    With MAPIMessages1
    .Compose
    .RecipAddress = sendto
    .AddressResolveUI = True
    .ResolveName
    .MsgSubject = subject
    .MsgNoteText = text
    .Send False
    End With
    sendmail = True
    ErrHandler:
    End Function

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    416
    هیچ کدوم از این دو کد کار نمی کنند چرا؟ :roll: :oops:

  6. #6
    این کد ها کار نمیکنه چون object مورد احتاج رو دوستان برای دانلود نزاشتن
    برای این منظور به این سایت سر بزن


    http://www.geocel.com/devmailer/examples.htm

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار houshang.karami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    ونکوور
    پست
    95
    با سلام این object GeoCel DevMailerپس از 90 روز از کار می افتد(evalution copy)

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار houshang.karami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    ونکوور
    پست
    95
    با سلام این کد با MAPISESSION خودOUTLOOK نوشته شده است چون به هر صورت ما برای فرستادن ایمیل نیاز به Mailserver داریم من در پروژه ای که داشتم از Mailserver داخلی و OutLook استفاده می کردم
    این بنظرم مشکل شما را حل می کند امیدوارم مفید واقع شود

    Private Function Sendemail(msg)

    With MAPISession1
    .LogonUI = True
    .UserName = strUserName
    .Password = strPassword
    .SignOn
    End With


    With MAPIMessages1
    .SessionID = MAPISession1.SessionID
    .Compose
    .MsgNoteText = msg
    .RecipAddress = addy
    .MsgSubject = "Error In Copiying File"
    '.AttachmentPathName = "c:\1.txt"
    .ResolveName
    .Send
    End With

    With MAPISession1
    .SignOff
    End With
    End Function
    آخرین ویرایش به وسیله houshang.karami : شنبه 29 مرداد 1384 در 13:58 عصر

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار houshang.karami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    ونکوور
    پست
    95
    با سلام
    البته دوست عزیز آقای تفرشی نیز از راه MapiSession رفته است

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •