نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نصب fontawesome

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نصب fontawesome

    با سلام
    نحوه کامل نصب fontawesome در فریمورک Yii2 به چه صورته؟
    هرکاری می کنم خطا میده!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: نصب fontawesome

    کسی نبود؟!!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: نصب fontawesome

    In frontend\views\layout\main.php, add the following use statement at the top:
    use frontend\assets\FontAwesomeAsset;

    And then below that, near the other register call at the additional call to register, like so:
    AppAsset::register($this);
    FontAwesomeAsset::register($this);
    And that should do it, we should now have access to font-awesome. So let’s test this by inserting
    the following:
    کد HTML:
    <i class="fa fa-plug"></i>

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: نصب fontawesome

    حل شد
    ممنون از دوستان
    آخرین ویرایش به وسیله mohsen6500 : سه شنبه 28 فروردین 1397 در 13:39 عصر دلیل: مشکل حل شد!

تاپیک های مشابه

  1. دريافت خطا در هنگام نصب کامپوننت
    نوشته شده توسط شیما.م در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 09 خرداد 1384, 18:43 عصر
  2. باز کردن crystal report از vb بدون نصب آن
    نوشته شده توسط farshad20 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 24 خرداد 1382, 11:32 صبح
  3. نصب کامپوننت و Error نامفهوم
    نوشته شده توسط Dracula در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 16 خرداد 1382, 12:38 عصر
  4. برنامه نصب(setup) ساز
    نوشته شده توسط mohsen1360 در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 08 خرداد 1382, 09:36 صبح
  5. مشکل در نصب اینتربیس
    نوشته شده توسط omid-delphi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 22 فروردین 1382, 02:16 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •