نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارسال محتویات DataGridView به StimulSoft

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ABZiko
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    860

    Question ارسال محتویات DataGridView به StimulSoft

    سلام، ببخشید من در C#‎ تازه کار هستم، من یک فایل اکسل رو می خونم و می خوام وقتی دکمه ای کلیک شد، اطلاعات هر ردیف در قالب یک صفحه نمایش داده بشن، سوالم اینجاست که چه کاری باید بکنم ؟ هر ردیف رو می آم اینطوری می گیرم ولی نمی دونم چطور پاس بدم به نرم افزار ...

    foreach (DataGridViewRow tableRow in dataTable.Rows)
    {
    string ShomareVahed = tableRow.Cells["شماره واحد"].Value.ToString();
    }

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ارسال محتویات DataGridView به StimulSoft

    با سلام
    تاپیک تکراری هست و بایستی حذف شود که به قفل کردن بسنده میکنم
    قبلاً مطرح شده و در تاپیک زیر هم قبلاً آموزشش رو گذاشتم
    ارسال بصورت پارامتری و دیتاگرید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1900837
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2363648
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. ارسال اطلاعات datagridview به stimulsoft
    نوشته شده توسط sini65 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 02 اسفند 1394, 02:24 صبح
  2. ارسال محتویات datagridview به Excel؟
    نوشته شده توسط sajad_3dmax در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 11 آذر 1393, 12:54 عصر
  3. ارسال محتویات گریدویو به اکسل
    نوشته شده توسط mohsen_metn در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 05 شهریور 1388, 15:20 عصر
  4. یک کلاس جهت ارسال اطلاعات DataGridView به Excel
    نوشته شده توسط bah_jaf در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 25 آبان 1387, 10:30 صبح
  5. اشکال در فرستادن محتویات Datagridview به Excel
    نوشته شده توسط babak_bsn در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 23 اسفند 1386, 10:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •