نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: استخراج یک فایل dll از داخل دیتابیس

  1. #1

    استخراج یک فایل dll از داخل دیتابیس

    سلام دوستان
    من یک table داخل دیتابیس دارم که یک فایل dll داخل یکی از ستون هاش به این حالت ذخیره شده "...0x1F8B0800000000000400DCBD097C54D5F5387"
    و داخل ستون دیگه اسم فایل ذخیره شده test.dll
    میخواستم ببینم که میشه کدی که داخل ستون فایل dll هست رو دوباره تبدیل به dll کنم؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار علیرضا حسن زاده
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تــــــــــــــــــــــــــبریز
    پست
    876

    نقل قول: استخراج یک فایل dll از داخل دیتابیس

    خب محتوای قیلد رو بخون تو
    بریز تو فایل
    فقط بصورت باینری ذخیره کن

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 22 تیر 1393, 13:30 عصر
  2. چطور یک فایل exe رو داخل دیتابیس قرار بدم؟
    نوشته شده توسط hex161 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 09 اسفند 1384, 13:11 عصر
  3. پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 26 بهمن 1383, 04:11 صبح
  4. کلیک روی image و استخراج یک سری اطلاعات از داخل database
    نوشته شده توسط ALIreza_nil در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 مرداد 1383, 13:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •