نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: join دوتا DataTable در سی شارپ؟

  1. #1

    Talking join دوتا DataTable در سی شارپ؟

    دو تا شی DataTable دارم که یک ستون مشترک دارند.
    می خواستم تو برنامم این دوتا جدول را INNER JOIN کنم ولی هیچی مربوط به این تو msdn پیدا نکردم.( البته اینجا هم گشتم نبود )
    البته بگم تو SQL را می دونم چه کار کنم ولی استثناً باید تو برنامم این کارو انجام بدم یعنی با دستورات Csharp ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mahdi_negahi
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    www.iranbuycenter.com
    پست
    582
    باید حتما در دیتا ست جدولات باشد
     DataRelation myRelation = new DataRelation("Join", User.Columns["ID"], Student.Columns["stID"]);
    DataSet myDataSet = new DataSet();

    اینم برای بدست آوردن دادها
     DataRow[] childRow;
    DataRow parentRow;
    childRow = myDataSet.Tables["UserTable"].Rows[1].GetChildRows(myRelation);
    parentRow = myDataSet.Tables["StudentTable"].Rows[1].GetParentRow(myRelation);

  3. #3
    ممنون از پاسختون ،
    یک سوال دیگه اینکه می خوام دوتا DataTable یکی با 20000 رکورد ودیگری با 300 تا رو join کنم و بجز حافظه ( که یجوری قابل حل ) این کار محدودیت دیگه ای ندارد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531
    برای join سه تا DataTable چه باید کرد
    میخوام جدول اول و سوم رو تو دوتا datagrid نشون بدم

تاپیک های مشابه

  1. INNER JOIN , LEFT JOIN , RIGHT JOIN
    نوشته شده توسط Helen_Farhani در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 16 تیر 1387, 19:30 عصر
  2. منظور از Right Join و Left Join
    نوشته شده توسط vahab_vb در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 05 بهمن 1385, 13:29 عصر
  3. LEFT JOIN ,SELF JOIN
    نوشته شده توسط the Dead در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 03 آذر 1385, 17:52 عصر
  4. تفاوتINNER JOIN و LEFT JOIN
    نوشته شده توسط tayebeh در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 28 دی 1383, 07:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •