نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: علت خطا در اجرای دستور Inner join ؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    سن
    33
    پست
    31

    Question علت خطا در اجرای دستور Inner join ؟

    سلام این کد منه خطای Inner میده چرا؟
    cmd.CommandText = "Select Tbl.Darkh.Dr_az,Tbl_phone.Type,Tbl_phone.phone,Tbl  _phone.Dr" +
    "from Tbl_Darkh Inner Join Tbl_phone" +
    "on Tbl_Darkh.Number=Tbl_phone.Number and Tbl_Darkh.Date_d=Tbl_phone.Date_d and Tbl_darkh.Codemeli=Tbl_phone.Codemeli" +
    "Where Tbl_Darkh.Date_p Between '" + bPersianCalenderTextBox16.Text + "' and '" + bPersianCalenderTextBox17.Text + "'";

    ------------------------------------
    خطای مورد نظر :
    System.Data.SqlClient.SqlException: 'Incorrect syntax near the keyword 'Inner'.'
    آخرین ویرایش به وسیله rouhparvarmehdi : دوشنبه 10 اردیبهشت 1397 در 00:12 صبح

  2. #2

    نقل قول: علت خطا در اجرای دستور Inner join ؟

    بعد از Tbl_phone یک space نیاز هست

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    سن
    33
    پست
    31

    نقل قول: علت خطا در اجرای دستور Inner join ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    بعد از Tbl_phone یک space نیاز هست
    مشکل حل نشد.

  4. #4

    نقل قول: علت خطا در اجرای دستور Inner join ؟

    شما کلا قبل و بعد از دابل کوتیشن ها هیچ فضایی نذاشتی، قبل از from، قبل از on و قبل از Where برای هرکدوم یه space بذار ببین مشکل حل میشه؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    سن
    33
    پست
    31

    نقل قول: علت خطا در اجرای دستور Inner join ؟

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    شما کلا قبل و بعد از دابل کوتیشن ها هیچ فضایی نذاشتی، قبل از from، قبل از on و قبل از Where برای هرکدوم یه space بذار ببین مشکل حل میشه؟
    دمت گرم مشکل حل شد.سپاس

تاپیک های مشابه

  1. کمک در مورد دستور inner join برای 3 جدول باهم
    نوشته شده توسط oliya24 در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 18 اردیبهشت 1394, 16:57 عصر
  2. خطا در اجرای دستور کپی
    نوشته شده توسط ali190 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 27 تیر 1389, 20:10 عصر
  3. خواهش می کنم یک نفر جواب بده خطا در اجرای دستور sql
    نوشته شده توسط r_mehrizi در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 خرداد 1387, 16:23 عصر
  4. خطا در اجرای دستور select query
    نوشته شده توسط frahimi در بخش Foxpro
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 26 دی 1385, 12:30 عصر
  5. خطا در اجرای دستور libfilecopy
    نوشته شده توسط فریدی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 آبان 1383, 22:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •