نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونگی انتقال اطلاعات چند دیتابیس به یک دیتابیس؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1397
    سن
    33
    پست
    31

    Question چگونگی انتقال اطلاعات چند دیتابیس به یک دیتابیس؟

    سلام
    بنده یک برنامه نوشتم که بانک آن SQL می باشد این برنامه قراره روی چند سیستم نصب شود . و در آخر هر ماه اطلاعات دیتابیس این چند سیستم به یک سیستم مادر منتقل گردد.
    خواستم ببینم چگونه باید این کار را انجام دهم.
    درضمن سیستم ها بایکدیگر شبکه نیستند.
    در محیط سی شارپ میخوام پیاده سازی کنم.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: چگونگی انتقال اطلاعات چند دیتابیس به یک دیتابیس؟

    با سلام
    برای اینکار می تونید از خود Sql استفاده کنید
    همه ی دیتابیس ها در یک Sql اتچ کنید و اطلاعاتشون رو در یک دیتابیس جدید Insert کنید

    INSERT INTO [dbo].[Tbl_HasID]
    SELECT * FROM [dbo].[Tbl_NoID]
    GO

    مهمترین نکتش این هست که جدول که سورس هست حتما حتماً نباید ID Identity داشته باشه یا اینکه select بدون ID انجام بدید یعنی بجای * نام فیلدها رو بجز ID وارد کنید
    و جدول Destination باید ID Identity داشته باشه
    جدول Destination رو کپی جدول Source درست کنید + ID Identity که مشکلی پیش نیاد (بهتره برای ساخت جدول Destination از Script استفاده کنید)
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: چگونگی انتقال اطلاعات چند دیتابیس به یک دیتابیس؟

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    برای اینکار می تونید از خود Sql استفاده کنید
    همه ی دیتابیس ها در یک Sql اتچ کنید و اطلاعاتشون رو در یک دیتابیس جدید Insert کنید

    INSERT INTO [dbo].[Tbl_HasID]
    SELECT * FROM [dbo].[Tbl_NoID]
    GO

    مهمترین نکتش این هست که جدول که سورس هست حتما حتماً نباید ID Identity داشته باشه یا اینکه select بدون ID انجام بدید یعنی بجای * نام فیلدها رو بجز ID وارد کنید
    و جدول Destination باید ID Identity داشته باشه
    جدول Destination رو کپی جدول Source درست کنید + ID Identity که مشکلی پیش نیاد (بهتره برای ساخت جدول Destination از Script استفاده کنید)
    موفق باشید
    جداولی که به جدول اصلی وابسته هستند و Inner Join هستند و از اونا مشتق میشه و در واقع FK دارن چه طور میشه ؟ به همین روش انجام بشه ؟!

  4. #4

    نقل قول: چگونگی انتقال اطلاعات چند دیتابیس به یک دیتابیس؟

    ستون کلیداصلی را از نوع uniqueidentifier انتخاب کنید تا مشکل در این زمینه نداشته باشید و با خیال راحت همه مقادیر اعم از کلیداصلی و خارجی را درج کنید.

تاپیک های مشابه

  1. انتقال اطلاعات چند فرم به یک جدول
    نوشته شده توسط it2iran در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 14 بهمن 1389, 10:21 صبح
  2. سوال: چگونگي انتقال اطلاعات از datatable به ديتابيس - ضروري
    نوشته شده توسط mzosan817 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 شهریور 1388, 09:35 صبح
  3. سوال: چگونگي انتقال اطلاعات از datatable به ديتابيس - ضروري
    نوشته شده توسط mzosan817 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 17 شهریور 1388, 09:25 صبح
  4. خروج اطلاعات از ديتابيس به يك فايل txt
    نوشته شده توسط رحمانیان در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 25 مرداد 1388, 19:00 عصر
  5. مشکل در انتقال اطلاعات از دیتابیس به textbox
    نوشته شده توسط alirzn در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 16 شهریور 1386, 20:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •