نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اگر پورت سریال قطع شد چگونه مجدد میشه ارتباط برقرار کرد و دیتا خواند بدون ریستارت برنامه؟

  1. #1

    اگر پورت سریال قطع شد چگونه مجدد میشه ارتباط برقرار کرد و دیتا خواند بدون ریستارت برنامه؟

    سلام من برنامه ای دارم که با دستگاه از طریق پورت سریال در ارتباط و دیتا میگیره آنالیز میکنه مشکلم اینه که وسط اجرای برنامه مثلا پای شخص بخوره به سیم و پورت قطع بشه خواندن از پورت دچار مشکل میشه حالا ما میگیم وقتی نتونست بخونه میفهمه پورت قطع شده دنبال پورت میگرده تا وقتیکه دوباره پورت وصل بشه و پیداش کنه الان مشکلم اینه وقتی پورت دوباره وصل شد و پیداش کرد شی جدیدی با مشخصات پورت میسازه و داخل همان شی قبلی قرار میده مثلا _serialPort ولی وقتی میخواد بازش کنه خطا میده که همچین پورتی وجود نداره راه حل مشکلم چیه؟

    Untitled.jpg

    11.jpg

  2. #2

    نقل قول: اگر پورت سریال قطع شد چگونه مجدد میشه ارتباط برقرار کرد و دیتا خواند بدون ریستارت برنامه؟


    MessageBox.Show("Arduino Uno is not Connected to Read Device Information. Please Connect the Device", "NOT CONNECTED", MessageBoxButton.OK, MessageBoxImage.Error);
    //_serialPort.Dispose();
    // stop = true;
    // _timerBox.Stop();
    //ReadSerialPortTimer.Stop();
    Boolean find = false;
    while (!find)
    {
    ManagementObjectSearcher searcher = new ManagementObjectSearcher("root\\CIMV2", "SELECT * FROM Win32_PnPEntity WHERE ClassGuid=\"{4d36e978-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\"");
    foreach (ManagementObject readQueryObj in searcher.Get())

    {
    object raedCaptionObj = readQueryObj["Caption"];
    if (raedCaptionObj != null && raedCaptionObj.ToString().Contains("Arduino"))
    {
    string[] readCaption = raedCaptionObj.ToString().Split(new string[] { "Arduino Uno (", ")" }, StringSplitOptions.RemoveEmptyEntries);
    _serialPort = null;
    _serialPort = new SerialPort(readCaption[0], 250000, Parity.None, 8, StopBits.One)
    {
    Handshake = Handshake.None,
    ReadTimeout = 500,
    WriteTimeout = 500
    };

    //serialPortBuild = true;
    if (_serialPort != null)
    {
    find = true;
    _serialPort.Close();
    IsOpened = false;
    if (IsOpened == false)
    {
    TryOpen();
    _serialPort.DiscardInBuffer();
    }
    }
    }
    }

    }


  3. #3

    نقل قول: اگر پورت سریال قطع شد چگونه مجدد میشه ارتباط برقرار کرد و دیتا خواند بدون ریستارت برنامه؟

    عالی بود
    استفاده کردیم
    آخرین ویرایش به وسیله majidalizadeh76 : پنج شنبه 20 آذر 1399 در 18:44 عصر

تاپیک های مشابه

  1. خواندن اطلاعات از یک ترازو که از پورت سریال به کامپیوتر وصل میشه
    نوشته شده توسط iman_s52 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 31 خرداد 1390, 16:18 عصر
  2. سوال: چگونه میشه بین دو کامپیوتر ارتباط برقرار کرد ؟
    نوشته شده توسط sinashahab در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 مهر 1387, 21:28 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 22 مهر 1385, 01:02 صبح
  4. چطور میشه با فایل (Access (mdb ارتباط برقرار کرد ؟
    نوشته شده توسط mahfel در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 فروردین 1384, 15:20 عصر
  5. چگونه با تلفن ارتباط برقرار کنم ؟
    نوشته شده توسط hassan_RK در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 مرداد 1383, 09:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •