نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مانده گیری در datagridview در ستون مجزا

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Babol
    پست
    80

    مانده گیری در datagridview در ستون مجزا

    سلام دوستان عزیز.
    من اطلاعات را از دیتابیس میریزم داخل دیتا گرید، بعد میخوام ستون بدهکار و بستانکار را جمع و تفریق کنه و به ازای مبلغ در هر سطر، در ستون مانده نشون بده. مثل عکس ضمیمه شده
    کسی هست تو این مورد کمک کنه؟



     
    int total = 0;


    int bed, bes;




    for (int j = 0; j < dataGridViewX1.Rows.Count; j++)
    {
    bed = Convert.ToInt32(dataGridViewX1.Rows[j].Cells["bardasht"].Value);
    bes = Convert.ToInt32(dataGridViewX1.Rows[j].Cells["variz"].Value);
    total += bes - bed;
    dataGridViewX1.Rows[j].Cells["mandeh"].Value = total;
    }




    download.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: مانده گیری در datagridview در ستون مجزا

    خب الان این کدتون خطا داره یا چی؟ اگه خطا داره خطا چیه؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Babol
    پست
    80

    نقل قول: مانده گیری در datagridview در ستون مجزا

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    خب الان این کدتون خطا داره یا چی؟ اگه خطا داره خطا چیه؟
    خطایی نداره و کار میکنه. منتها باید یه جور صورتحساب درست کنم.یعنی موجودی سطر قبلی با ستون بدهکار یا بستانکار سطر بعدیش جمع بشه.
    مثل زیر :

    ردیف ----- بدهکار --------بستانکار --------موجودی
    1 ----------- 0---------- 10000 ------------10000
    2 ----------2000 -----------0 ---------------8000
    3---------- 1000-----------0 ---------------7000

    موجودی ردیف 1 = بستانکار - بدهکار
    موجودی ردیف2 = موجودی ردیف قبل+بستکار ردیف فعلی - بدهکار ردیف فعلی
    موجودی ردیف 3= موجودی ردیف قبل+بستکار ردیف فعلی - بدهکار ردیف فعلی
    .
    .
    . الی آخر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: مانده گیری در datagridview در ستون مجزا

    خب اینکه کاری نداره


    int sum = 0;
    for (int i = 0; i < dgv1.RowCount; i++)
    {
    sum+=int.Parse(dgv1.Rows[i].Cells["Bes"].Value.ToString())-int.Parse(dgv1.Rows[i].Cells["Bed"].Value.ToString());
    dgv1.Rows[i].Cells["Total"].Value = sum.ToString();
    }
    MessageBox.Show(sum.ToString());



    تست کنید. نتیجه رو بگید.

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Babol
    پست
    80

    نقل قول: مانده گیری در datagridview در ستون مجزا

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    خب اینکه کاری نداره


    int sum = 0;
    for (int i = 0; i < dgv1.RowCount; i++)
    {
    sum+=int.Parse(dgv1.Rows[i].Cells["Bes"].Value.ToString())-int.Parse(dgv1.Rows[i].Cells["Bed"].Value.ToString());
    dgv1.Rows[i].Cells["Total"].Value = sum.ToString();
    }
    MessageBox.Show(sum.ToString());



    تست کنید. نتیجه رو بگید.
    شما الان نتیجه تفریق دوتا ستون رو میگیری. ولی با مانده ی سطر قبلی جمع نمیکنی که؟!

    تو مثالی که زدم ببینید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: مانده گیری در datagridview در ستون مجزا

    نقل قول نوشته شده توسط Iman7228 مشاهده تاپیک
    شما الان نتیجه تفریق دوتا ستون رو میگیری. ولی با مانده ی سطر قبلی جمع نمیکنی که؟!

    تو مثالی که زدم ببینید
    پس این چیه؟ sum+= !!


    متوجه منظورتون شدم . منظورتون این بود که با اون ستون total جمع نزدم.یه متغییر sumنوشتم و تو اون ذخیره کردم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: مانده گیری در datagridview در ستون مجزا

    نقل قول نوشته شده توسط Iman7228 مشاهده تاپیک
    شما الان نتیجه تفریق دوتا ستون رو میگیری. ولی با مانده ی سطر قبلی جمع نمیکنی که؟!

    تو مثالی که زدم ببینید
    اینم همونی که مد نظر شما بود


    for (int i = 0; i < dgv1.RowCount; i++)
    {
    if(i==0)
    dgv1.Rows[i].Cells["Total"].Value=int.Parse(dgv1.Rows[i].Cells["Bes"].Value.ToString())-int.Parse(dgv1.Rows[i].Cells["Bed"].Value.ToString());
    else
    dgv1.Rows[i].Cells["Total"].Value=int.Parse(dgv1.Rows[i-1].Cells["Total"].Value.ToString())+int.Parse(dgv1.Rows[i].Cells["Bes"].Value.ToString())-int.Parse(dgv1.Rows[i].Cells["Bed"].Value.ToString());
    }
    MessageBox.Show(sum.ToString());


  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Babol
    پست
    80

    نقل قول: مانده گیری در datagridview در ستون مجزا

    ممنونم.
    چون دیتاگریدویوی من حالت افزایشی داشت و جدیدترین تراکنش در اولین سطر قرار میگرفت، بنابراین من کد رو به صورت زیر اصلاح کردم.


    int sum = 0;
    for (int i = dataGridViewX1.RowCount-1; i >=0 ; i--)
    {
    sum += int.Parse(dataGridViewX1.Rows[i].Cells["varizi"].Value.ToString()) - int.Parse(dataGridViewX1.Rows[i].Cells["bardashti"].Value.ToString());
    dataGridViewX1.Rows[i].Cells["mandeh"].Value = sum.ToString();
    }



    نمونه ی دوم :



    for (int i = dataGridViewX1.RowCount-1; i >= 0; i--)
    {


    if (i==dataGridViewX1.RowCount-1)


    dataGridViewX1.Rows[i].Cells["mandeh"].Value = int.Parse(dataGridViewX1.Rows[i].Cells["varizi"].Value.ToString()) - int.Parse(dataGridViewX1.Rows[i].Cells["bardashti"].Value.ToString());


    else


    dataGridViewX1.Rows[i].Cells["mandeh"].Value = int.Parse(dataGridViewX1.Rows[i + 1].Cells["mandeh"].Value.ToString()) + int.Parse(dataGridViewX1.Rows[i].Cells["varizi"].Value.ToString()) - int.Parse(dataGridViewX1.Rows[i].Cells["bardashti"].Value.ToString());


    }



    شاید به درد کسی خورد. ممنون ازینکه پاسخگو بودی دوست من.
    آخرین ویرایش به وسیله Iman7228 : پنج شنبه 10 خرداد 1397 در 15:33 عصر

تاپیک های مشابه

  1. نمایش مجموع یک رکورد در ستون مجزا
    نوشته شده توسط Batman در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 21 آبان 1396, 06:40 صبح
  2. مبتدی: مانده گيري در گزارش دفتر كل
    نوشته شده توسط masoud1345 در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 19 شهریور 1392, 07:25 صبح
  3. مبتدی: اشكال در مانده گيري در گزارش
    نوشته شده توسط masoud1345 در بخش Foxpro
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 28 آبان 1391, 13:13 عصر
  4. مانده گیری در dbgrid
    نوشته شده توسط khoshblagh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 10 شهریور 1388, 17:56 عصر
  5. مانده گیری در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط Amir Mansoori در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 16 تیر 1384, 00:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •