نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ساخت مجموعه اعداد در C#‎

  1. #1

    ساخت مجموعه اعداد در C#‎

    سلام
    خداییش این حرکتو خیلی دوس داشتم یاد بگیرم و هر جا سرچ میکردم چیزی پیدا نمیکردم.
    تا اینکه انقد مغزمو درگیرش کردم و حرکتشو زدم.
    خب
    چطوری ی مجموعه اعداد بسازیم
    سادس!!!

    int i = 1;
    while (i<999)
    {
    if (124 == i)
    {
    MessageBox.Show("Test");
    }
    i = i + 1;
    }





    ی عدد معرفی کردم با مقدار 1
    بعد اومدم داخل while گفتم همیییینجوری این 1 رو با 1 جمع کن و شرط While هم کمتر از 999 هست.
    یعنی الان یک مجموعه از 1 تا 999 ساختم.
    فققققط دقت کنید اگه میخواید واقعا یک مجموعه از 1 تا 999 داشته باشید باید از دستور if قبل از دستور 1 به علاوه 1 استفاده کنید. اینطوری انقد میاد 1 رو با 1 جمع میکنه تا به عددی که میخواید برسید(فرضا داخل تکست باکس)
    سوال یا گنگی ای بود در خدمتم

  2. #2

    ساخت مجموعه اعداد در C#‎

    این حرکتم جاهای مختلف با کنسول دیدم ولی خب من کنسول حالیم نبود!!!
    انقد فکریدم تا حلش کردم
    خب...
    اول یک عدد معرفی کردم با مقدار 2 با نام i
    بعد اومدم با استفاده از دستور while یک مجموعه از اعداد زوج ساختم. چطوری؟
    گفتم خانم while, بیا عدد 2 که مقدار اولیه ات هست رو همینطوری هی هی با 2 جمع کن. اینطوری یک مجموعه شد با مقدار 2 و 4 و 6 و 8 ....
    بقیشم که سادس. ی if دادم که اگه مقدار ورودی در تکست باکس برابر با متغیر i هست...ینی 2 باشه یا 4 باشه و ... پیام عدد زوج است رو به کاربر بده.
    واس عدد فرد هم همین حرکتو زدم.
    سوالی بود در خدمتم.

    int i = 2;
    int l = 1;
    int j;
    j = int.Parse(textBox1.Text);




    while (i < 99999)
    {
    if (j == i)
    {
    MessageBox.Show("زوج");
    textBox1.Text = "";
    }
    i = i + 2;
    }


    while (l < 99999)
    {
    if (j == l)
    {
    MessageBox.Show("فرد");
    textBox1.Text = "";
    }
    l = l + 2;
    }

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ساخت مجموعه اعداد در C#‎

    با سلام
    متوجه بحث آموزش نشدم ولی راه های ساده دیگری هم هست
    برای بدست آوردن زوج و فرد یک عدد وارد شده:

    string result = (j % 2 == 0) ? "فرد" : "زوج";

    برای نمایش مجموعه زوج :

    for (int i = 0; i <= j; i=i+2)
    {
    //Write i;
    }

    برای فرد هم کافیه i =1 قرار بدید
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ساخت جداکننده تعداد اعداد در تکست باکس
    نوشته شده توسط aminaltavista در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 15 تیر 1393, 15:04 عصر
  2. پاسخ: 17
    آخرین پست: دوشنبه 24 تیر 1392, 11:43 صبح
  3. ساخت شماره اعداد در ویژوال بیسیک 6
    نوشته شده توسط soft2fire در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 21 خرداد 1391, 23:58 عصر
  4. کمک در مورد ساخت تمام اعداد در یک محدوده عددی
    نوشته شده توسط yashar_2006 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 25 مهر 1389, 17:13 عصر
  5. سوال: چاپ مجموعه ای از اعداد در هر خط از listbox
    نوشته شده توسط nimnegah در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 آذر 1387, 16:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •