نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چگونگی چرخش چند درجه ای چرخ در جای خود؟

  1. #1

    چگونگی چرخش چند درجه ای چرخ در جای خود؟

    سلام خسته نباشید
    من بازی نوشته ام که در آن فرد در محیط پارکی هست و جلوی چرخ تمرین دستها را در دو طرف چرخ میگیرد و چرخ را می چرخاند مشکلم اینجاست که وقتی دو طرف را میگیرد و من می خواهم چرخ در جای خود بوده و به میزان چرخش دست فرد چرخ بچرخد البته زاویه ای برای چرخ محاسبه کردم وقتی می خواهم حول محور z با زاویه مشخص بچرخد کلا چرخ حین چرخیدن حول محور z در x و y جابه جا می شود چه کنم تا این اتفاق نیافتد؟ مشکل کجاست؟ راه حل چیست؟


    GameObject.Find("Wheel").transform.Rotate(newVector3(0,0,fracJourney));

  2. #2

    نقل قول: چگونگی چرخش چند درجه ای چرخ در جای خود؟

    باید چک کنی ببینی که Pivot آبجک کجا قرار گرفته. باید وسط چرخ باشه تا دور خودش بچرخه
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش جدولی که یک سطر دارد ولی هر ستون آن دارای متن چند صفح ای هست در Stimul Report
    نوشته شده توسط reza_edu در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 25 فروردین 1393, 17:15 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 01 خرداد 1392, 11:20 صبح
  3. اشكال در چند صفحه اي بودن در crystal report
    نوشته شده توسط monika در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 10 بهمن 1390, 17:01 عصر
  4. فرم چند مرحله ای یا در اصطلاح ویزارد
    نوشته شده توسط sattaryekta در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 09 بهمن 1389, 06:44 صبح
  5. چرخش 180 درجه ای object
    نوشته شده توسط r2_irooni در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 05 خرداد 1388, 18:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •