نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در کتابخانه Volley

  1. #1

    Angry مشکل در کتابخانه Volley

    سلام با عرض ادب بنده هنگامی که Jsonobject را با کتابخانه volley به سمت سرور میفرستم خطای زیر در Response.ErrorListener چاپ میشود

    com.android.volley.ParseError: org.json.JSONException: Value <br of type java.lang.String cannot be converted to JSONObject

    این ها هم کد های سمت سرور

    <?php


    include 'configdatabase.php';


    $username = $_POST["username"];
    $email = $_POST["email"];




    $queryselect="SELECT * FROM signup WHERE username = :username";
    $res2 = $connect -> prepare($queryselect);
    $res2 -> bindparam(":username" , $username);
    $res2 -> execute();
    $row = $res2 -> fetch(PDO::FETCH_ASSOC);
    if($row)
    {

    echo json_encode(array('success' => false));

    }
    else
    {
    $query="INSERT INTO signup (username , email) VALUES (:username , :email)";
    $res = $connect -> prepare($query);
    $res -> bindparam(":username" , $username);
    $res -> bindparam(":email" , $email);
    $res -> execute();
    echo json_encode(array('success' => true));
    }


    ?>

    این هم کد های سمت اندروید
    jsonObject.put("username" , edtusername.getText().toString());
    jsonObject.put("email" , edtemail.getText().toString());


    JsonObjectRequest request = new JsonObjectRequest(Request.Method.GET, url, this.jsonObject , new Response.Listener<JSONObject>() {
    @Override
    public void onResponse(JSONObject res) {

    Log.i("Log" , "res = " + res.toString());
    try {

    boolean success= res.getBoolean("success");
    Log.i("Log" , "4");
    onSignupComplate.onSignUp(success);
    } catch (JSONException e) {

    e.printStackTrace();
    Log.i("Log" , "E =" + e.toString());
    }


    }
    }, new Response.ErrorListener() {
    @Override
    public void onErrorResponse(VolleyError volleyError) {
    Log.i("Log" , "E =" + volleyError.toString());
    }
    });

    RequestQueue requestQueue = Volley.newRequestQueue(context);
    requestQueue.add(request);

    فهمیدم که موقعی که به کد سمت سرور _POST میرسد خطا میده

  2. #2

    نقل قول: مشکل در کتابخانه Volley

    با postman ریکوئست بفرستید ب سرور ببنید جیسون رو اصلا میتونه درست کانورت کنه یا نه اروری که میده مربوط به کد های سمت سرور هست که اشتباه جیسون داره میده ب برنامه

  3. #3

    نقل قول: مشکل در کتابخانه Volley

    این کد رو ببنید درست داره عملیات لاگین رو انجام میده و جیسون صحیح تحویل میده به برنامه مقایسه کنید
    و تست کنید
    $con=mysqli_connect($dbhost,$db_user,$db_pass);
    mysqli_select_db($con,$db_name);
    $myusername = mysqli_real_escape_string($con,$_POST['user']);
    $mypassword = mysqli_real_escape_string($con,$_POST['pass']);
    if(isset($myusername)&&(isset($mypassword)))
    {
    $mypassword=md5($mypassword);
    mysqli_query($con,"SET NAMES UTF8");
    $sql = "SELECT * FROM `users` WHERE `uname` = '".$myusername."' AND `upass` = '".$mypassword."'";
    $result = mysqli_query($con,$sql);
    $row = mysqli_fetch_array($result,MYSQLI_ASSOC);
    $count = mysqli_num_rows($result);
    if($count>0){
    $output="true";
    $dbprofbio=$row["bio"];
    $dbproftell=$row["tell"];
    $dbprolname=$row["lname"];
    $dbprofname=$row["name"];
    $dbprofpic=$row["upic"];
    }


    else if($count<1){
    $output="false";}



    }

    $myObj->lastsession = jdate("Y/n/j", time());
    $myObj->lasttime = jdate("H:i:s", time());
    $myObj->state = $output;
    $myObj->username = $myusername;
    $myObj->bio =$dbprofbio;
    $myObj->tell = $dbproftell;
    $myObj->lname = $dbprolname;
    $myObj->name = $dbprofname;
    $myObj->profpic = $dbprofpic;



    $myJSON = json_encode($myObj);
    $json_string = json_decode($myJSON, JSON_PRETTY_PRINT);
    $json_string=json_encode($json_string);
    echo ($json_string) ;

    unset($_POST);
    mysqli_close($con);

    ?>

  4. #4

    نقل قول: مشکل در کتابخانه Volley

    با PostMan اینکار را کردم ولی مقدار null میفرسته اخه چرااااااااااااااااا؟؟؟؟ مگه با کد _Post و دادن کلید نباید متغیر را گرفت ( کد شما هم برایم جواب نداد)

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در کتابخانه Curl
    نوشته شده توسط ciph3r در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 اسفند 1396, 13:06 عصر
  2. مشکل با کتابخانه volley
    نوشته شده توسط perkas در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 14 آبان 1395, 08:42 صبح
  3. سوال: مشكل در برنامه كتابخانه
    نوشته شده توسط azn1387 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 فروردین 1388, 12:33 عصر
  4. سوال: مشکل در فراخوانی توابع کتابخانه ای
    نوشته شده توسط mahmood3d در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 13 مرداد 1387, 14:27 عصر
  5. سوال: مشکل در کامپایل برنامه در Cygwin (کتابخانه libnet)
    نوشته شده توسط Mehdi Asgari در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 تیر 1387, 07:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •