نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه فراخوانی تابع سی شارپ داخل کدهای جاوا اسکریپت در Asp.net

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    پست
    61

    Question نحوه فراخوانی تابع سی شارپ داخل کدهای جاوا اسکریپت در Asp.net

    با سلام
    من یه تابع با کد سی شارپ در Asp.net نوشتم حالا می خواستم این تابع رو داخل جاوا اسکریپت صدا بزنم، می خواستم بدون چطور اینکار رو باید انجام بدم، اصلا امکان پذیر هست یا نه؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: نحوه فراخوانی تابع سی شارپ داخل کدهای جاوا اسکریپت در Asp.net

    متدتون رو باید به صورت وب متد تعریف کنیدو با ایجکس بهش دسترسی میتونید داشته باشید. مثال زیر رو ببینید



    <script type="text/javascript"> //Default.aspx
    function DeleteKartItems() {
    $.ajax({
    type: "POST",
    url: 'Default.aspx/DeleteItem',
    data: "",
    contentType: "application/json; charset=utf-8",
    dataType: "json",
    success: function (msg) {
    $("#divResult").html("success");
    },
    error: function (e) {
    $("#divResult").html("Something Wrong.");
    }
    });
    }
    </script>








    [WebMethod] //Default.aspx.cs
    public static void DeleteItem()
    {
    //کد شما
    }


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار night-wolf
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    etc/shadow
    سن
    31
    پست
    103

    نقل قول: نحوه فراخوانی تابع سی شارپ داخل کدهای جاوا اسکریپت در Asp.net

    روش بالا بصورت Ajax هستش اما بنظرم منظور شما اینطوریه! تابع زیر تابع سمت سرورتون هست!
    کد HTML:
    protected string getdata()
        {
            string aa = @"<tr class='email'>
                    <td>
                        <input name='ssss' runat='server' type='text' id='ssss'/>
                    </td>     
                     <td>
                        <input name='ss' runat='server' type='text' id='ss' title=''/>
                    </td>            
                    <td>            
                        <input value='15' name='name' runat='server' type='radio' id='sspp'/>
                    </td>                   
                    </tr>";
            return aa;
        }
    برای فراخوانی هم تو دیزاین میتونید اینطوری فراخوانی کنید:
    کد HTML:
    <%=getdata()%>
    مقدار را هرجایی که میخواید قرار بدید مقادیر اونجا ست میشن!

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    پست
    61

    نقل قول: نحوه فراخوانی تابع سی شارپ داخل کدهای جاوا اسکریپت در Asp.net

    مواردی که گفتید برای تابع من کار نکرد، تابع من به شکل زیر هست.

    public void ProcessRSSItem(string rssURL)
    {
    System.Net.WebRequest myRequest = System.Net.WebRequest.Create(rssURL);
    System.Net.WebResponse myResponse = myRequest.GetResponse();
    System.IO.Stream rssStream = myResponse.GetResponseStream();
    System.Xml.XmlDocument rssDoc = new System.Xml.XmlDocument();
    rssDoc.Load(rssStream);
    System.Xml.XmlNodeList rssItems = rssDoc.SelectNodes("rss/channel/item");
    string title = "";
    string link = "";
    for (int i = 0; i < rssItems.Count; i++)
    {
    System.Xml.XmlNode rssDetail;
    rssDetail = rssItems.Item(i).SelectSingleNode("title");
    if (rssDetail != null)
    {
    title = rssDetail.InnerText;
    }
    else
    {
    title = "";
    }
    rssDetail = rssItems.Item(i).SelectSingleNode("link");
    if (rssDetail != null)
    {
    link = rssDetail.InnerText;
    }
    else
    {
    link = "";
    }
    Response.Write("<li style=list-style-type:none><a href='show.aspx?url=" + link + "' target='new'>" + title + "</a></li>");
    }
    }

    حالا تابع فوق رو میخوام داخل تابع زیر که با JAVASCRIPT نوشته شده فراخوانی کنم.

    function zabet(n) {
    switch (n) {
    case '1':
    $("#top1").niceScroll().show();
    $("#top2").getNiceScroll().hide();
    $("#top3").getNiceScroll().hide();
    item = document.getElementById(1);
    item.style.display = "inline";
    item = document.getElementById(2);
    item.style.display = "none";
    item = document.getElementById(3);
    item.style.display = "none";
    //جای که باید تابع فراخوانی بشه//
    break;
    }
    }

    آخرین ویرایش به وسیله hadi88 : دوشنبه 12 شهریور 1397 در 15:22 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه آدرس دهی فایل های جاوا اسکریپت در asp.net MasterPage چگونه است؟
    نوشته شده توسط sayanpro در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 شهریور 1396, 13:22 عصر
  2. نحوه فراخواني توابع جاوا اسكريپت در asp.net
    نوشته شده توسط SAMARE در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 21 دی 1391, 04:49 صبح
  3. سوال: فراخونی تابع سی شارپ از طریق جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط mahdidabaghi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 18
    آخرین پست: یک شنبه 21 آبان 1391, 20:38 عصر
  4. مشکل با بعضی کدهای جاوا اسکریپت در asp.net
    نوشته شده توسط maktab در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 28 بهمن 1390, 22:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •