نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: ShowBalloonTip

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448

    Thumbs down ShowBalloonTip

    سلام کار این دستور چیه

    notifyIcon1.ShowBalloonTip(20,"titel test","tip text test",ToolTipIcon.Info);


    من حتی ویندوزم رو عوض کردم و ری یک ویندوز جدید امتحانش کردم و فقط صدای BallonTip رو میده ولی بالون تیپ باز نمیشه !!کسی میدونه مشکل از کجاست ؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448
    کسی کار نکرده ):

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تهران-ایران
    پست
    11
    با سلام
    در پنجره Properties یک Icon برای notifyIcon1 انتخاب کن شاید درست بشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448
    notifyicon رو نشون میده
    BalloonTip رو نشون نمیده

  5. #5

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448
    اونجوری هم امتحان کردم رو 2000 هم جواب نمیده
    شما امتحان کردین

  7. #7

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448
    اگه لطف کنی از اجراش یک عکس اینجا بگذاری همراه با فایل اجراییش خیلی ممنون میشم

    میخوام ببینم مشکل از windows منه یا از کدم
    مرسی

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448
    حل شد

    تو ویندوز از یک برنامه استفاده کرده بودم که چند تا کار تو ریجستری انجام میداد
    مثل از کار انداختن بالون All Prograَm در استارت منو گزینه ها رو Default کردم درست شد

    مرسی از همه دوستان بابت کمک D:

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط bermooda
    your notify icon time is very small integer
    notice that u should enter the time in miliseconds!
    درود و صد بدرود بر مردمان ایران زمین

    آقا ببخشید من که نتونستم از کدها درست استفاه کنم
    من کد بالا رو تو تعریف notifyIcon به شکل زیر نوشتم اما برنامه که ران می شه فقط آیکون خود notifyIcon دیده می شه و نه بالونش اشکالم رو بگید
    ( اصلا یک سوال مبتدی : مگه این BalloonTip برای این نیست که هر وقت notifyIcon j, تکس بار نشون داده شد نشون داده بشه مثل وقتی که کانکت می شه و بالای notifyIcon کانکشن مشخصات رو می ده مثل عکس پیوستی ؟ (راستش شک کردم شاید اصلا مال این نباشه )
    در ضمنن از برنامه ای هم مثل دوستمون استفاده نکردم

     #region Windows Form Designer generated code
    /// <summary>
    /// Required method for Designer support - do not modify
    /// the contents of this method with the code editor.
    /// </summary>
    private void InitializeComponent()
    {

    // notifyIcon1
    //
    this.notifyIcon1.ContextMenu = this.contextMenu2;
    this.notifyIcon1.ShowBalloonTip(2000, "سلام", "این برنامه برای استفاده شما است", ToolTipIcon.Info);
    this.notifyIcon1.Icon = ((System.Drawing.Icon)(resources.GetObject("notify Icon1.Icon")));
    this.notifyIcon1.Text = "MyPorogram";
    this.notifyIcon1.DoubleClick += new System.EventHandler(this.notifyIcon1_DoubleClick);
    //
    ‌}
    پایدار باشید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448

    Thumbs down

    ببین اگه یک از درایو هات فضا کم بیاره یا اینکه یا اخطار مربوط به windows security alarm رو که باید الارم نشون بده، نشون نده. مثل من مشکل داری،
    تو ریجستریت دستکاری شده
    برنامه نمونه چک شده رو امتحان کن
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12
    نقل قول نوشته شده توسط ARA
    ببین اگه یک از درایو هات فضا کم بیاره یا اینکه یا اخطار مربوط به windows security alarm رو که باید الارم نشون بده، نشون نده. مثل من مشکل داری،
    تو ریجستریت دستکاری شده
    برنامه نمونه چک شده رو امتحان کن
    آقا حال دادی برنامت که کار کرد
    ببینم با این نمونه می تونم برنامه خودم رو هم اصلاح کنم
    (من رجیستری رو دستکاری نکردم و برنامه اضافی هم نصب نکردم )

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448
    آره البته چرا نتونی

    سایت برنامه نویس واسه همینه که به همدیگر کمک کنیم

  14. #14

  15. #15
    نقل قول نوشته شده توسط bermooda
    شما چرا تو intialize components نوشتین که بالون رو نمایش بده؟
    کدتون مشکل نداره ولی شما اینو تو یه event دیگه هم تست کنین
    دوست عزیز فرقی نمی کنه کجا !؟؟
    هر جا که دوست داری
    من مثلا برای پیغام لوگین و خوشامد گویی تو تابع لوگین هم برای خوشگلی استفاده کردم
    10 جا هم که بخای می تونی استفاده کنی

  16. #16
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604
    نقل قول نوشته شده توسط ahmadahmadi
    دوست عزیز فرقی نمی کنه کجا !؟؟
    هر جا که دوست داری
    من مثلا برای پیغام لوگین و خوشامد گویی تو تابع لوگین هم برای خوشگلی استفاده کردم
    10 جا هم که بخای می تونی استفاده کنی
    میدونم دوست من همه جا میشه
    ولی باز هم ضرری نداره که تو یه event دیگه تست کنی
    من خودم بارها برام پیش اومده این موضوع و با این کار به نتیجه رسیدم

  17. #17
    نقل قول نوشته شده توسط bermooda
    میدونم دوست من همه جا میشه
    ولی باز هم ضرری نداره که تو یه event دیگه تست کنی
    من خودم بارها برام پیش اومده این موضوع و با این کار به نتیجه رسیدم
    ببخشید اما اگر درست می خوندید من نوشتم چند جا استفاده کردم
    درواقع در 4 متد مختلف گذاشتم که هر کدوم یک پیغام می ده و همشون هم کار می کنن

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448
    الان مگه مشکل شما حل نشده

  19. #19

    Talking

    نقل قول نوشته شده توسط ARA
    الان مگه مشکل شما حل نشده
    منون من که با برنامه شما مشکلم حل شد ( یک دنیا منون )
    اما این دوستمون bermooda مثل این که هنوز با event مشکل داره

  20. #20

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •