نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مدیریت آپدیت برنامه و مچ کردن با دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    مدیریت آپدیت برنامه و مچ کردن با دیتابیس

    دوستان سلام وقتتون بخیر

    به نظر شما برای اینکه وقتی آپدیتی برای برنامه میاد، یکسری از ورژن ها فقط بتونند اون آپدیت رو نصب کنند، چه باید کرد؟

    در واقع کمی حرفه ای تر میشه این که اگر بخوایم وقتی آپدیتی میاد، برنامه اول بره آپدیت ها و پیش نیازهای قبلی رو نصب کنه و بعد آپدیت جدید رو نصب کنه، چه باید کرد؟

    اینجا یک مشکلی پیش میاد. اگر یک نسخه از آپدیت هایی که پیش نیاز هستند از سرور پاک بشه، دیگه کار نمیکنه.

    یک روش دیگه هم این هست که توی فایل xml ورژن معتبر رو بذاریم. مثلاً اگر ورژن برنامه بالاتر از value تگ versionupdate در فایل xml بود یعنی اینکه این آپدیت با این نسخه سازگاره و میتونه روش نصب بشه؛ اما خب این روش خیلی مشکل داره.

    در واقع دوستان به دنبال راه های مدیریت آپدیت برنامه هستم.

    در خصوص مچ کردن با دیتابیس اول اینکه به نظر شما برای آپدیت دیتابیس چه باید کرد؟ برای برنامه هایی که دیتابیسشون تحت وب نیست، چطور باید دیتابیس رو آپدیت کرد بدون اینکه حضوری اقدام بشه یا دیتابیس قبلی با تمام اطلاعاتش پاک و دیتابیس جدید جایگزین بشه؟

    دوم هم اینکه اگر آپدیتی داشته باشیم که با دیتابیس فعلی نخونه، برای مدیریت و کنترل این موضوع چه ایده ای دارید؟

    ممنونم و تشکر. امید که این موضوع به نتایج خوبی برسه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mp2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    فارس - بوشهر
    پست
    499

    نقل قول: مدیریت آپدیت برنامه و مچ کردن با دیتابیس

    دقیقا سوال منم هست. دوستان اگه کسی اطلاع داره کمک کنه ممنون میشم

  3. #3

    نقل قول: مدیریت آپدیت برنامه و مچ کردن با دیتابیس

    سلام
    من برای برنامه های خودم مدیریت بروزرسانی درست کرم که شامل چند بخش میشه
    1- نرم افزار دریافت بروزرسانی( دریافت فایل های مورد نیاز )
    2- نرم افزار بروزرسانی مورد 1 ( این نرم افزار ابتدا نرم افزار اول رو دانلود میکنه و بعد اجرا میکنه )
    3- بروزرسانی دیتابیس ( این مورد هم که آخرین تغییرات جداول رو اعمال میکنه )
    برای اینکه مدیریت کنید که چه ورژن هایی مجاز به نصب هستند : روش کار من اینکه هر نرم افزار یه کدپشتیبانی داره، نرم افزار میاد ابتدا کدپشتیبانی از جدولی میخونه که مجاز به نصب بروزرسانی هست یا نه، اگه بود پنجره ی بروزرسانی جدید رو نمایش میده به همراه آخرین تغییرات انجام شده
    زمانی هم که کاربر بروزرسانی رو نصب میکنه اطلاعاتش داخل سرور ذخیره میشه
    خلاصه روند کار و ذخیره اطلاعات دست خودتونه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: مدیریت آپدیت برنامه و مچ کردن با دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط hosseinbarnamenevis مشاهده تاپیک
    سلام
    من برای برنامه های خودم مدیریت بروزرسانی درست کرم که شامل چند بخش میشه
    1- نرم افزار دریافت بروزرسانی( دریافت فایل های مورد نیاز )
    2- نرم افزار بروزرسانی مورد 1 ( این نرم افزار ابتدا نرم افزار اول رو دانلود میکنه و بعد اجرا میکنه )
    3- بروزرسانی دیتابیس ( این مورد هم که آخرین تغییرات جداول رو اعمال میکنه )
    برای اینکه مدیریت کنید که چه ورژن هایی مجاز به نصب هستند : روش کار من اینکه هر نرم افزار یه کدپشتیبانی داره، نرم افزار میاد ابتدا کدپشتیبانی از جدولی میخونه که مجاز به نصب بروزرسانی هست یا نه، اگه بود پنجره ی بروزرسانی جدید رو نمایش میده به همراه آخرین تغییرات انجام شده
    زمانی هم که کاربر بروزرسانی رو نصب میکنه اطلاعاتش داخل سرور ذخیره میشه
    خلاصه روند کار و ذخیره اطلاعات دست خودتونه

    ممنونم

    شما این کار رو چطور انجام میدید؟

    بروزرسانی دیتابیس ( این مورد هم که آخرین تغییرات جداول رو اعمال میکنه )



  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: مدیریت آپدیت برنامه و مچ کردن با دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط cmsdqq2 مشاهده تاپیک
    ممنونم

    شما این کار رو چطور انجام میدید؟

    بروزرسانی دیتابیس ( این مورد هم که آخرین تغییرات جداول رو اعمال میکنه )




    گفته میشه این کار رو میشه با کامند sql انجام داد. ممکن هست کمی راهنمایی کنید؟ البته در حدی که زیاد وقتتون رو نگیره. ممنونم

  6. #6

    نقل قول: مدیریت آپدیت برنامه و مچ کردن با دیتابیس

    کافیه یه سرچ بزنین
    شما با sql کتمند دستورات درج و حذف رو اجرا میکنین
    میتونین دستوراتی مثل alter هم استفاده کنین که نقش اضافه کردن فیلد به جدول رو داره
    یا میتونین یه جدول جدید بسازین
    تمام دستورات sql هست و تو اینترنت به راجتی پیدا میشن

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mp2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    فارس - بوشهر
    پست
    499

    نقل قول: مدیریت آپدیت برنامه و مچ کردن با دیتابیس

    پیشنهاد من اینه که از smo استفاده کنی

    اینم نمونه کد



    using Microsoft.SqlServer.Management.Smo;
    using Microsoft.SqlServer.Management.Common;


    private static string GetScript()
    {
    string path = AppDomain.CurrentDomain.BaseDirectory +
    @"Scripts\script.sql";
    var file = new FileInfo(path);


    string script = file.OpenText().ReadToEnd();
    return script;
    }


    private void ExecuteScript()
    {
    using (SqlConnection conn = new SqlConnection(ConnectionString))
    {
    Server server = new Server(new ServerConnection(conn));
    server.ConnectionContext.ExecuteNonQuery(GetScript ());


    }
    }

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: مدیریت آپدیت برنامه و مچ کردن با دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط mp2009 مشاهده تاپیک
    پیشنهاد من اینه که از smo استفاده کنی

    اینم نمونه کد



    using Microsoft.SqlServer.Management.Smo;
    using Microsoft.SqlServer.Management.Common;


    private static string GetScript()
    {
    string path = AppDomain.CurrentDomain.BaseDirectory +
    @"Scripts\script.sql";
    var file = new FileInfo(path);


    string script = file.OpenText().ReadToEnd();
    return script;
    }


    private void ExecuteScript()
    {
    using (SqlConnection conn = new SqlConnection(ConnectionString))
    {
    Server server = new Server(new ServerConnection(conn));
    server.ConnectionContext.ExecuteNonQuery(GetScript ());


    }
    }

    ممنونم

    لطف کردین.

    من از SQL SERVER Express 2012 LOCALDB خود ویژوال استدیو استفاده میکنم. با این نسخه به نظرتون کار میکنه؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mp2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    فارس - بوشهر
    پست
    499

    نقل قول: مدیریت آپدیت برنامه و مچ کردن با دیتابیس

    بله فرقی نمیکنه
    این دستوراتی که براتون فرستادم برای اجرای فایل اسکریپت به صورت صحیح و اصولی همراه با چک های sql server هست.

تاپیک های مشابه

  1. خطا پس از نصب برنامه جهت برقراری ارتباط با دیتابیس
    نوشته شده توسط hasty0087 در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 23 مهر 1394, 06:57 صبح
  2. سوال: کار کردن با دیتابیس 2012 و دات نت 2010 خیلی لازم دارم
    نوشته شده توسط davidrobert در بخش C#‎‎
    پاسخ: 18
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مرداد 1392, 16:15 عصر
  3. library برای کار کردن با دیتابیس
    نوشته شده توسط iradata در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 21 مهر 1391, 02:10 صبح
  4. 2تا سواد در مورد چک کردن با دیتابیس
    نوشته شده توسط mohsen_f_b در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 02 اسفند 1388, 23:41 عصر
  5. چگونگی کار کردن با دیتابیس در بی سی بی
    نوشته شده توسط karzari در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 14 شهریور 1387, 12:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •