نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از کمپوزر

  1. #1

    استفاده از کمپوزر

    سلام دوستان وقتتون بخیر وسلامتی.

    من میخوام یک کتابخونه رو از طریق کمپوزر نصب کنم ولی واقعیتش من تا حالا از سرور مجازی استفاده نکردم و کارهام رو از طریق همین هاست های معمولی انجام میدادم.
    آیا اصلا نیازی هست برای استفاده از کمپوزر ،سرور خریداری کنم؟
    مثلا میتونم به پشتیبانی بگم این کتابخونه رو برام نصب کن؟

    به صورت مجازی نمیشه روی سرور زمپ امتحان کرد؟ چون هر چی سرچ زدم چیزی نیاورد!!

    خواهش میکنم کمکم کنید. تشکر دوستان

  2. #2

    نقل قول: استفاده از کمپوزر

    سلام و احترام
    کمپوزر نیاز به دسترسی به ssh داره که توی هاست ها به دلایل امنیتی معمولا دسترسیشو بهتون نمیدن و باید سرور خریداری کنید و روی اون اینکار رو انجام بدیم.
    به صورت مجازی هم هیچ اشکالی نداره و راحت میشه از طریق cmd یا ترمینال کمپوزر رو روی لوکال هاستمون استفاده کرد. من با ومپ قبلا اینکارو کردم زمپ هم قاعدتا باید مشابه باشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,071

    نقل قول: استفاده از کمپوزر

    کمپوزر رو روی کامپیوتر خودت نصب کن
    https://getcomposer.org/Composer-Setup.exe

    موقع نصب آدرس فایل php رو میخاد که باید آدرس php زمپ رو بدی
    بعد کتابخونه رو باهاش دانلود کن
    بعد فایل های دانلود شده رو بریز رو هاست / سرورت

    نیازی نداری که سرور بگیری !

    -----------
    روی هاست اشتراکی شما هیچی نمیتونی نصب کنی و برات هم انجام نمیدن

  4. #4

    نقل قول: استفاده از کمپوزر

    ببینید دوست عزیز وقتی میخاید یک چیزی رو یاد بگیرید سعی نکنید با خطا و آزمون اینکارو بکنید وقتیکه منبع آموزشش آماده و رایگانه حتما سعی کنید اول مطالعه کنید
    کامپوزر
    یه آموزش توصط استاد غفوری داره که رایگانه و فک کنم 13 قسمت باشه
    من لینک رو براتون میزارم و فک کنم استاد غفوری رو حتما بشناسید
    https://jobteam.ir/ProductUser/137-What-is-a-Composer


تاپیک های مشابه

  1. استفاده از اشاره گرها در Object Pascal (دلفی)
    نوشته شده توسط RezaBS در بخش مقالات مرتبط با Delphi/Win32
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 03 تیر 1388, 19:37 عصر
  2. چگونگی استفاده از اسکنر
    نوشته شده توسط m_zargarnia در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 24 تیر 1387, 11:19 صبح
  3. استفاده از BatchMove رو توضیح بدین لطفا
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 15 آبان 1385, 20:53 عصر
  4. ایجاد ‍custom preview با استفاده از quickreport
    نوشته شده توسط omid1974 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 24 فروردین 1382, 12:17 عصر
  5. استفاده از nmsmtpبرای فرستادن email
    نوشته شده توسط sahar8010 در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 09 فروردین 1382, 00:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •