نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خطای on a null object reference در اندروید استدیو

  1. #1

    خطای on a null object reference در اندروید استدیو

    سلام دوستان

    من ی آبجکت روی داخل فایل main.xml دارم و وقتی این آبجکت و از فایل Main.java فراخوانی میکنم هیچ مشکلی پیش نمیاد و میتونم با این آبجکت کار کنم با کد های زیر :

    spnrtest=(Spinner) findViewById(R.id.tabnewwellreport1_spnr_test);
    spnrtest.setOnItemSelectedListener(this);اما امدم این آبجکت رو از فایل main.xml انتقالش دادم به ی فایل xml دیگه و الان که میخوام ازش استفاده کنم خطای زیر رو میده :

    java.lang.NullPointerException: Attempt to invoke virtual method 'void android.widget.EditText.setText(java.lang.CharSequ ence)' on a null object reference

    لطفا راهنمایمم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: خطای on a null object reference در اندروید استدیو

    کدهاتون و در صورت امکان قرار بدید.
    اما فایل xml جدیدی که میگید داخل کلاس جاوا فراخوانی نشده به احتمال زیاده به همین دلیل خطای null pointer میده.

  3. #3

    نقل قول: خطای on a null object reference در اندروید استدیو

    ببینید من ی main activity دارم بعدش سه تا فایل xml دیگه که درقالب tablayout و fregment داخل main فراخوانی میکنم حالا میخوام اون آبجکت های که توی activity های دگه است رو بتونم مقدارشونو بخونم یا هر کار دیگه

  4. #4

    نقل قول: خطای on a null object reference در اندروید استدیو

    در ادامه ی سوال دیگه مرتبط با سوال بالاست :
    چطور میتونم ی متغییر که داخل کلاس fregment مفدار گذاری شده از داخل کلاس main مقدارشو بخونم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: خطای on a null object reference در اندروید استدیو

    نقل قول نوشته شده توسط nimaaamin مشاهده تاپیک
    در ادامه ی سوال دیگه مرتبط با سوال بالاست :
    چطور میتونم ی متغییر که داخل کلاس fregment مفدار گذاری شده از داخل کلاس main مقدارشو بخونم؟
    نمیتونید مستیفیم به متغیری که داخل فرگمنت هست دسترسی داشته باشید باید از یک اینترفیس به عنوان call back استفاده کنید.

  6. #6

    نقل قول: خطای on a null object reference در اندروید استدیو

    نقل قول نوشته شده توسط nimaaamin مشاهده تاپیک
    در ادامه ی سوال دیگه مرتبط با سوال بالاست :
    چطور میتونم ی متغییر که داخل کلاس fregment مفدار گذاری شده از داخل کلاس main مقدارشو بخونم؟
    قبلا در این پست نمونه سورس گذاشتم !!!
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=550378

تاپیک های مشابه

  1. خطا در اندروید استدیو
    نوشته شده توسط arash_flag در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اسفند 1393, 08:59 صبح
  2. علت خطای Exception raised during rendering: Stub! در آندروید استودیو
    نوشته شده توسط araman59 در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 05 دی 1393, 10:34 صبح
  3. نبود smsmaneger در اندروید استدیو
    نوشته شده توسط hojjjat در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 مهر 1393, 19:27 عصر
  4. مشکل در اندروید استدیو
    نوشته شده توسط jalal.mehr در بخش Android Studio
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 27 اردیبهشت 1393, 00:31 صبح
  5. طریقه استفاده از کتابخانه jfeinstein در اندروید استدیو
    نوشته شده توسط gilas1368 در بخش Android Studio
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 11 فروردین 1393, 20:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •