نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل هنگام اجرا signalR

  1. #1

    مشکل هنگام اجرا signalR

    سلام
    من باتوجه به آموزش زیر signalR را در برنامه mvc اجرام کردم و درست هم کار میکند
    https://www.codeproject.com/Tips/107...d-EntityFramew



    دربرنامه کلاسهای زیر را ایجاد کرده ام

    using System;
    using System.ComponentModel.DataAnnotations;
    using System.Runtime.Serialization;


    namespace SignalR_Ef_CodeFirst.Models
    {
    [Serializable]
    [DataContract(IsReference = true)]
    public class Student:EntityBase
    {
    [Key]
    public int StudentId { get; set; }
    public string FirstName { get; set; }
    public string LastName { get; set; }
    public int? Age { get; set; }
    public string date { get; set; }
    }
    }



    کلاس بالا در دیتابیس تبدیل به جدول میشود

    using System;
    using System.Runtime.Serialization;
    namespace SignalR_Ef_CodeFirst.Models
    {
    [Serializable]
    [DataContract(IsReference = true)]
    public class StudentList
    {
    public string FirstName { get; set; }
    public string LastName { get; set; }
    public int? Age { get; set; }
    }
    }

    جدول به این نام در دیتابیس وجود ندارد
    وقتی این کد را مینویسم درست کار میکند برنامه

    public async Task<ActionResult> Index()
    {
    var collection = db.Students;
    ViewBag.NotifierEntity = db.GetNotifierEntity<Student>(collection).ToJson() ;
    return View(await collection.ToListAsync());
    }




    اما مشکلی که وجود دارد وقتی می خواهم اطلاعات جدولی را که در دیتابیس وجود دارد از طریق کلاسی که در دیتابیس وجود ندارد لیست کنم نمی توانم


    public async Task<ActionResult> Index()
    {
    var collection = db.Students;
    ViewBag.NotifierEntity = db.GetNotifierEntity<StudentList>(collection).ToJs on();
    return View(await collection.ToListAsync());
    }

    ارور زیر را میدهد


    Error CS0311 The type 'SignalR_Ef_CodeFirst.Models.StudentList' cannot be used as type parameter
    'TEntity' in the generic type or method 'DbContextExtensions.GetNotifierEntity<TEntity>(Db Context, IQueryable)'.
    There is no implicit reference conversion from 'SignalR_Ef_CodeFirst.Models.StudentList' to 'SignalR_Ef_CodeFirst.Models.EntityBase'.
    SignalR_Ef_CodeFirst


    برای حل این مشکل باید چکار کنم

    باتشکر

  2. #2

    نقل قول: مشکل هنگام اجرا signalR

    سلام
    دوستان کسی نیست راهنمای کند

تاپیک های مشابه

  1. مشکل هنگام اجرا در سیستم دیگر
    نوشته شده توسط sadeghjun در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 19 اسفند 1392, 15:20 عصر
  2. سوال: مشکل هنگام اجرا کردن برنامه در C#‎‎
    نوشته شده توسط hosein_69_90 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 27 مهر 1390, 23:22 عصر
  3. مشکل هنگام اجرا کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط jafar007 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 13 اسفند 1387, 14:17 عصر
  4. مشکل هنگام اجرا
    نوشته شده توسط sadeghi moghaddam در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 08 مرداد 1387, 18:07 عصر
  5. مشکل هنگام اجرا
    نوشته شده توسط aban735 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 اسفند 1385, 19:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •