نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ایجاد یک حلقه برای ایجاد تاخیر با زمان معین

  1. #1

    ایجاد یک حلقه برای ایجاد تاخیر با زمان معین

    سلام
    می خوام در تابع به وسیله یک حلقه تاخیر ایجاد کنم که UI هم فریز نشه.
    برای این می خوام از حلقه استفاده کنم که مجبورم به صورت مداوم یک مقدار bool رو چک کنم. که اگر برابر true شد، کار خاصی در همین حلقه صورت بگیره.
    الان از کد زیر استفاده می کنم:
     await Task.Delay(delay);


    اما در هین این تاخیر، دیگه کنترلی بر روی متدم ندارم.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ایجاد یک حلقه برای ایجاد تاخیر با زمان معین

    با سلام
    مثلاً چه کنترلی؟
    BackgroundWorker هم تست کنید
    مثال:

    BackgroundWorker bg = new BackgroundWorker();
    int Counter = 0;
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();


    bg.DoWork += Bg_DoWork;
    bg.RunWorkerAsync();
    }


    private void Bg_DoWork(object sender, DoWorkEventArgs e)
    {
    while (true)
    {
    if (Counter==3)
    MessageBox.Show("Test 1");
    System.Threading.Thread.Sleep(1000);
    Counter++;
    }
    }

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393, 16:21 عصر
  2. آموزش: استفاده از یک لیست برای ساختن اشیا در زمان اجرا با استفاده از نام کلاس آنها
    نوشته شده توسط Arman_1367 در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 26 دی 1390, 21:41 عصر
  3. سوال: طراحی یک متود برای گزارش گیری با Crystal Report
    نوشته شده توسط Salar Ashgi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 08 اسفند 1388, 23:03 عصر
  4. ساخت یک لودر برای شروع برنامه با progressbar
    نوشته شده توسط hassan p.b در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 08 بهمن 1387, 12:27 عصر
  5. یک ocx برای زیبایی برنامه با امکانات عالی
    نوشته شده توسط hadi2345 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 27
    آخرین پست: شنبه 26 آذر 1384, 15:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •