نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل با عدم نمایش اطلاعات کریستال ریپورت در سیستم مقصد در برنامه ی ویندوزی

کاربر دائمی آواتار reza4359
    محل زندگی
    So close

Question مشکل با عدم نمایش اطلاعات کریستال ریپورت در سیستم مقصد در برنامه ی ویندوزی

سلام دوستان
    من یه برنامه نوشتم که در سیستم خودم به طور صحییح و بدون ایراد اجرا میشه ولی در سستم مقصد اطلاعات ثبت میشه و بانک و کریستال و همه چیز اووکی هست و نصب شده ولی هنگام گزارش گیری با کریستال ریپورت فقط صفحه خالی کریستال را نمایش میده و اطلاعات را نمایش نمیده به نظر مشکل از کجاست؟ممکنه شما این اتفاق براتون افتاده باشه
    من کریستال ریپورت را هم روی سیستم مقصد نصب کردم
    فقط بانک من در سیستم خودم sql server 2017 هست و در سیستم مقصد بانک را دوباره ایجاد کردم و 2008 نصب کردم
    ممنون

نقل قول: مشکل با عدم نمایش اطلاعات کریستال ریپورت در سیستم مقصد در برنامه ی ویندوزی

مهاجرت به کشور آمریکا یکی از مسیرهای مورد توجه بسیاری از افراد در جستجوی بهبود شرایط زندگی و فرصت‌های شغلی است. آمریکا به عنوان یکی از کشورهای پیشرو در زمینه فرصت‌های اقتصادی، آموزشی و فرهنگی شناخته می‌شود. مهاجرت به این کشور می‌تواند به فرد فرصتی برای شروع یک زندگی جدید، به دست آوردن امکانات بهبود زندگی و دستیابی به رویای خود فراهم کند. اما همچنین با چالش‌ها و مواردی همچون فرآیند مهاجرت، تطابق با فرهنگ متفاوت، و روند یافتن کار و مسکن مواجه است. این مهاجرت ممکن است با مشکلاتی همراه باشد، اما برای بسیاری از افراد، فرصت‌های ارزشمندی را به همراه دارد که می‌تواند زندگی آنان را بهبود بخشد.

تاپیک های مشابه

1. سوال: نشان دادن کریستال ریپورت در سیستم دیگر
    نوشته شده توسط aminaltavista در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 07 فروردین 1390, 12:18 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 23 تیر 1389, 16:31 عصر
  3. حرفه ای: تبدیل متن ویندوزی به ایران سیستم
    نوشته شده توسط ramin_ramin در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 21 مهر 1388, 10:02 صبح
  4. سوال: رجیستر کردن کریستال ریپورت در ویژوال استودیو2005