نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: وارد کردن عدد به صورت دستی و اضافه شدن در دفعات بعد به صورت اتوماتیک

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    گیلان
    پست
    20

    Question وارد کردن عدد به صورت دستی و اضافه شدن در دفعات بعد به صورت اتوماتیک

    آیا راهی هست که بشه مقدار اولیه ردیف را دتی وارد کرد مثلا ۹۰۰۰ و دفعات بعد که وارد فرم شدیم +۱ افزایش پیدا کنه و بشه 9001 الی ...؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,234

    نقل قول: وارد کردن عدد به صورت دستی و اضافه شدن در دفعات بعد به صورت اتوماتیک

    سلام بله راهی هست!!
    عدد اولیه رو یجا ذخیره کن در هر بار ورود عددو بخون + 1 کن و دوباره ذخیره کن

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    گیلان
    پست
    20

    نقل قول: وارد کردن عدد به صورت دستی و اضافه شدن در دفعات بعد به صورت اتوماتیک

    ممنون که پاسخ دادید.آیا میتونید یه مثال بیارید؟دفعه اول مقدار تکست باکس یه عدد میدم و داخل دیتابیس ذخیره میشه دفعات بعد +۱ افزایش پیدا میکنه و تکست باکس دفعه بعد ReadOnly‌بشه.

  4. #4

    نقل قول: وارد کردن عدد به صورت دستی و اضافه شدن در دفعات بعد به صورت اتوماتیک

    نقل قول نوشته شده توسط pooya_friend مشاهده تاپیک
    ممنون که پاسخ دادید.آیا میتونید یه مثال بیارید؟دفعه اول مقدار تکست باکس یه عدد میدم و داخل دیتابیس ذخیره میشه دفعات بعد +۱ افزایش پیدا میکنه و تکست باکس دفعه بعد ReadOnly‌بشه.
    بله ابتدا باید تو کوئری به این صورت عمل کنید.

    SELECT MAX(S_Shomare_Sanad) AS S_Shomare_Sanad
    FROM Tbl_Sanad

    و در قسمت دوم بیاد دستورات سی شارپ به این صورت بنویسید.

    public string newID()
    {
    string Atcnt;
    con.Open();
    cmd.CommandType=CommandType.Text;
    cmd.CommandText = "select max(ID) from Tbl_Moshtere";
    cmd.Connection = con;
    Atcnt = Convert.ToString(cmd.ExecuteScalar());
    con.Close();
    return Atcnt;
    }

    این دستور باعث میشه اگه هر عدد بزرگ بود یا اگه عددی نبود پیش فرض 1 قرار میدیم یا هر عددی من یک قرار دادم و بعد اون هر عدد بزرگتر ببینه بزرگتر ار اون یکی اضافه میکنه.

    void NewID()
    {
    TxtId.Text = "";
    int NewId = 1;
    string strnewid = " ";
    object obj = bigNumber.newID();
    if (obj.ToString() != "")
    {
    NewId = Convert.ToInt32(obj.ToString()) + 1;
    strnewid = NewId.ToString();
    strnewid = strnewid.PadLeft(1, '0');
    TxtId.Text = strnewid;
    }
    else
    {
    TxtId.Text = "1";
    }
    }

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    گیلان
    پست
    20

    نقل قول: وارد کردن عدد به صورت دستی و اضافه شدن در دفعات بعد به صورت اتوماتیک

    من از Entity Framework‌استفاده کردم.مثال شما برای Ado است

  6. #6

    نقل قول: وارد کردن عدد به صورت دستی و اضافه شدن در دفعات بعد به صورت اتوماتیک

    نقل قول نوشته شده توسط pooya_friend مشاهده تاپیک
    من از Entity Framework‌استفاده کردم.مثال شما برای Ado است
    با EF

    void BigCodeGotoBandeKala()
    {
    try
    {
    if (db.Tbl_Code_Goro_Bande_kala.Select(f => f.CGBK_Code_Daste_Bande_Kala).Count() != 0)
    {
    double max = db.Tbl_Code_Goro_Bande_kala.Select(d => d.CGBK_Code_Daste_Bande_Kala).Max();
    var invo = max;
    var newvi = invo + 1;
    TxtCodeGoroBandeKala.Text = newvi.ToString();
    }
    else
    {
    TxtCodeGoroBandeKala.Text = 10.ToString();
    }
    }
    catch (Exception ex)
    {
    ClsError.show(102, "128 \n" + ex.Message, "");
    }
    }

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    گیلان
    پست
    20

    نقل قول: وارد کردن عدد به صورت دستی و اضافه شدن در دفعات بعد به صورت اتوماتیک

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    با EF

    void BigCodeGotoBandeKala()
    {
    try
    {
    if (db.Tbl_Code_Goro_Bande_kala.Select(f => f.CGBK_Code_Daste_Bande_Kala).Count() != 0)
    {
    double max = db.Tbl_Code_Goro_Bande_kala.Select(d => d.CGBK_Code_Daste_Bande_Kala).Max();
    var invo = max;
    var newvi = invo + 1;
    TxtCodeGoroBandeKala.Text = newvi.ToString();
    }
    else
    {
    TxtCodeGoroBandeKala.Text = 10.ToString();
    }
    }
    catch (Exception ex)
    {
    ClsError.show(102, "128 \n" + ex.Message, "");
    }
    }
    ممنون از شما دوست عزیز. تست میکنم جواب همینجا میزارم

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد حقوق ثابت ماهانه و واریز اتوماتیک سیستمی مبالغ به صورت ماهانه به صورت کاملا قانونی
    نوشته شده توسط hasanvps در بخش گفتگوی عمومی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 21 مهر 1397, 14:18 عصر
  2. سوال: ایجاد کلید اصلی کد شده به صورت اتوماتیک در بانک
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 29 آذر 1389, 00:30 صبح
  3. تاریخ انداختن به صورت اتوماتیک
    نوشته شده توسط khz-web1 در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آبان 1386, 06:33 صبح
  4. نحوه جابه جا کردن بین صفحات به صورت اتوماتیک
    نوشته شده توسط vahid_hercol2002 در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 15 مرداد 1386, 16:05 عصر
  5. پر کردن فرم بصورت اتوماتیک
    نوشته شده توسط m_zamani در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 26 بهمن 1385, 09:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •