نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: کار نکردن برنامه بدون فیلتر شکن

  1. #1

    کار نکردن برنامه بدون فیلتر شکن

    من برنامه م بدون فیلتر شکن کار نمیکنه نمی دونم چرا!
    بدون فیلتر شکن , سمت سرور سایت ش بازمیشه مشکلی نداره , کسی علتش رو میدونه؟

    اینم لیست کتابخونه هام


    implementation 'com.android.support:design:27.1.1'
    implementation 'com.android.support:appcompat-v7:27.1.1'
    implementation fileTree(include: ['*.jar'], dir: 'libs')
    implementation 'com.android.support:appcompat-v7:27.1.1'
    implementation 'com.android.support.constraint:constraint-layout:1.1.3'
    implementation 'com.android.support:support-v4:27.1.1'
    testImplementation 'junit:junit:4.12'
    androidTestImplementation 'com.android.support.test:runner:1.0.2'
    androidTestImplementation 'com.android.support.test.espresso:espresso-core:3.0.2'
    implementation 'com.android.support:cardview-v7:27.1.1'
    implementation 'com.android.support:recyclerview-v7:27.1.1'

    // Retrofit
    compile 'com.squareup.retrofit2:retrofit:2.4.0'
    implementation 'com.squareup.retrofit2:converter-gson:2.3.0'
    compile 'com.squareup.okhttp:okhttp:2.5.0'
    implementation 'com.squareup.retrofit2:converter-gson:2.3.0'
    compile 'com.squareup.okhttp3:logging-interceptor:3.9.1'
    // implementation 'com.github.beigirad:EncryptedGsonConverter:1.0.1'
    // End

    // compile 'com.github.yongjhih:android-proguards:2.0.0'
    // compile 'com.hwangjr.proguard:proguardconfig:1.0.1@aar'
    compile 'com.leo.simplearcloader:simplearcloader:1.0.3'
    compile 'com.github.gabrielemariotti.recyclerview:recycler view-animators:0.3.0-SNAPSHOT@aar'


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: کار نکردن برنامه بدون فیلتر شکن

    با گوشی و خط اینترنت دیگه امتحان کردید؟

  3. #3

    نقل قول: کار نکردن برنامه بدون فیلتر شکن

    آره گوشی رو عوض کردم ولی خط اینترنت رو نه اینترتم آشنای اوله.. حتی genymotion هم همین مشکل رو داره بدون وی -- پی -- ان خطا میده , نمیدونم چرا

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: کار نکردن برنامه بدون فیلتر شکن

    با اینترنت دیگه ای تست
    کدهای سمت سرور و با postman چک کنید رو ببینید بدون فیلترشکن کار میکنن یا خیر.

  5. #5

    نقل قول: کار نکردن برنامه بدون فیلتر شکن

    ممنونم بابت وقتی میزارین ..
    آره با postman مشکل نداره ..سمت سرور کدی خاصی نداره اصلا ..
    من این کتابخونه رو

    compile 'com.squareup.okhttp:okhttp:2.5.0'

    رو با این

    compile 'com.squareup.okhttp3:okhttp:3.10.0'

    عوض کردم.. یکم بهتر شده یعنی قبلا که اصلا جوای درخواست از طرف سرور دریافت نمشد الان هر 10 تا درخواست تقزیبا 7 تاش رو جواب دریافت میکنه این برنامه..
    نمیدونم مشکلش کجاست ولی بهتر شده

  6. #6

    نقل قول: کار نکردن برنامه بدون فیلتر شکن

    ممکنه مشکل تو تعریف retrofit باشه؟
    کدی که استفاده کردم


    if (retrofit==null)
    {


    HttpLoggingInterceptor interceptor = new HttpLoggingInterceptor();
    interceptor.setLevel(HttpLoggingInterceptor.Level. BODY);
    OkHttpClient client = new OkHttpClient.Builder().addInterceptor(interceptor) .build();

    retrofit = new Retrofit.Builder()
    .baseUrl(BASE_URL)
    .client(client)
    .addConverterFactory(GsonEncryptConverterFactory.c reate())
    .build();
    }
    return retrofit;

  7. #7

    نقل قول: کار نکردن برنامه بدون فیلتر شکن

    خطای که میده



    11-16 09:12:26.004 5849-5881/com.example.m.myapplication D/OkHttp: --> POST http://www.vosoli.ir/testlist.php
    Content-Type: application/x-www-form-urlencoded
    11-16 09:12:26.005 5849-5881/com.example.m.myapplication D/OkHttp: Content-Length: 17
    username=tester
    --> END POST (17-byte body)
    11-16 09:12:26.064 5849-5868/com.example.m.myapplication W/EGL_emulation: eglSurfaceAttrib not implemented
    11-16 09:12:26.064 5849-5868/com.example.m.myapplication W/OpenGLRenderer: Failed to set EGL_SWAP_BEHAVIOR on surface 0xe0a8fe00, error=EGL_SUCCESS
    11-16 09:12:26.088 5849-5849/com.example.m.myapplication E/RecyclerView: No adapter attached; skipping layout
    11-16 09:12:27.056 5849-5849/com.example.m.myapplication I/Choreographer: Skipped 57 frames! The application may be doing too much work on its main thread.
    11-16 09:12:27.060 5849-5849/com.example.m.myapplication E/RecyclerView: No adapter attached; skipping layout
    11-16 09:40:48.543 5973-6069/com.example.m.myapplication D/OkHttp: <-- HTTP FAILED: java.net.SocketTimeoutException: failed to connect to www.vosoli.ir/88.99.232.8 (port 80) after 10000ms



    این ip که زده هاست برای چه خودش زده ادرس درخواست من با ادرس callback م فرق داره
    ولی با وی پی ان callback رتروفیت درست جواب میده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    آخرین ویرایش به وسیله Accidentboy : جمعه 25 آبان 1397 در 17:43 عصر

  8. #8

    نقل قول: کار نکردن برنامه بدون فیلتر شکن

    بالاخره پیدا ش کرم مشکل از کجاس ...
    فکر کنم ب درخواستی مثلا برای Retrofit فیلنر میشه باید Header رو درست تنظیم کرد...
    10 روزه درگیر این بودم

  9. #9

    نقل قول: کار نکردن برنامه بدون فیلتر شکن

    به گوش وزیر هم رسوندن.

  10. #10
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: کار نکردن برنامه بدون فیلتر شکن

    user agent در هدر بسته چک میشه و اگه okhttp باشه فیلتر میشه. هدر رو تغییر بدید . البته الان باید درست شده باشه ( در صورت امکان از ssl استفاده کنید)
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  11. #11

    نقل قول: کار نکردن برنامه بدون فیلتر شکن

    user agent در هدر بسته چک میشه و اگه okhttp باشه فیلتر میشه. هدر رو تغییر بدید . البته الان باید درست شده باشه ( در صورت امکان از ssl استفاده کنید)
    من هم دقیقا با همین مشکل مواجه هستم
    می شه بیشتر توضیح بدین؟
    و بفرمایید چطور می شه از ssl استفاده کنیم و هدر رو به صورت ssl تنظیم کنم
    اگر با یک مثال ساده همراه باشه خیلی به من کمک کردین
    آخرین ویرایش به وسیله v_Ahmad : شنبه 04 آبان 1398 در 09:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •