نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: برش عکسها قبل از ثبت تصاویر

  1. #1

    برش عکسها قبل از ثبت تصاویر

    سلام

    من قسمت آپلود تصاویر رو بصورت زیر انجام دادم (بر حسب نیاز که هر عکس جداگانه آپلود شود) . اما میخوام زمان آپلود بتونم عکسها رو برش بزنم اگر یک uploader داشته باشیم میتونیم از کتابخانه های jquery استفاده کنیم و برش عکس رو داشته باشیم .اما زمانیکه تعدا عکسها نامشخصه چطور میتونم هر عکس که آپلود شد برش عکس رو براش اعمال کنم؟

    ممنون


    <div id="gallery">

    <input type="file" name="GalleryImg" value="" />


    </div>
    <br />
    <button type="button" class="btn btn-info btn-xs" onclick="Addimage()"><i class="fa fa-plus"></i>&nbsp; افزودن عکس جدید</button>
    <br />

    <div class="form-group">
    <input type="submit" value="ثبت تصاویر" class="btn btn-success" />
    </div>
    </form>



    <script>

    function Addimage() {

    $('#gallery').append("<div class='col-md-6'> <input type='file' name='GalleryImg' value='' /> </div>")


    }
    </script>


  2. #2

    نقل قول: برش عکسها قبل از ثبت تصاویر

    به نظر میرسه مشکل شما در کار با عکسها نیست. در Model Binding هست. شما تعداد زیادی عکس رو می خواهید به سرور ارسال کنید و نمی خواهید از روش Multiple استفاده کنید.

    در سمت سرور باید متغیری از نوع Collection دریافت کنید. اسمش هم بزارید files و در سمت کلاینت برای input باید در قسمت name از این روش استفاده کنید:


    <input type="file" name="GalleryImg[0]" value="" />


    وقتی با jQuery یک Input جدید می سازید باید اندیس متغیر درون Name رو اضافه کنید تا بعدا به صورت آرایه در سرور دریافت بشه.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 28 آذر 1394, 07:29 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 09 شهریور 1394, 18:19 عصر
  3. پاسخ: 82
    آخرین پست: دوشنبه 25 آذر 1392, 20:09 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 15 اردیبهشت 1391, 12:59 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 تیر 1389, 21:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •