نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در دستور LOAD DATA LOCAL

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran_Yazd
    پست
    254

    مشکل در دستور LOAD DATA LOCAL

    با سلام من دستور LOAD DATA LOCAL را در mysql اجرا می کنم و مشکلی ندارم ولی در php هیچکار انجام نمیده

    $query = "LOAD DATA LOCAL INFILE '/home/iau/domains/iau.ac.ir/public_html/eskan/khedm.csv' INTO TABLE tb_khedm1
    FIELDS TERMINATED BY ','
    LINES TERMINATED BY '\\n' ";

    if (!$result = mysql_query($query)){
    echo '<script>alert("خطا.");</script>';
    exit();

    }else{
    echo '<script>alert("انتقال به پایان رسید.");</script>';
    }

    لطفا راهنمایی نمایید تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله mohsen_r : دوشنبه 03 دی 1397 در 11:34 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran_Yazd
    پست
    254

    Unhappy نقل قول: مشکل در دستور LOAD DATA LOCAL

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_r مشاهده تاپیک
    با سلام من دستور LOAD DATA LOCAL را در mysql اجرا می کنم و مشکلی ندارم ولی در php هیچکار انجام نمیده

    $query = "LOAD DATA LOCAL INFILE '/home/iau/domains/iau.ac.ir/public_html/eskan/khedm.csv' INTO TABLE tb_khedm1
    FIELDS TERMINATED BY ','
    LINES TERMINATED BY '\\n' ";

    if (!$result = mysql_query($query)){
    echo '<script>alert("خطا.");</script>';
    exit();

    }else{
    echo '<script>alert("انتقال به پایان رسید.");</script>';
    }

    لطفا راهنمایی نمایید تشکر
    حداقل اساتید فن بگن اشتباه کردی سوال پرسیدی ،نباید اینجا سوال می کردی مدیر سوالا پاک کنه تا آدم بی خیال سوال کردن بشه

تاپیک های مشابه

  1. سوال:توضیح درباره عملکرد دستور Load Data
    نوشته شده توسط Beginner Programmer در بخش MySQL
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آبان 1392, 18:51 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 11 اسفند 1391, 00:30 صبح
  3. سرور local در data grid view چگونه ؟؟؟؟
    نوشته شده توسط dibairani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 10 آبان 1390, 17:48 عصر
  4. سوال: load نشدن صفحه web هنگام RUN به صورت Local Server در Visual Studio
    نوشته شده توسط favori در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 03 مرداد 1388, 18:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •