نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مشکل با رادیو باتن

  1. #1

    مشکل با رادیو باتن

    سلام.یه ازمون دارم که وقتی تمام میشه و کاربر دیگه میخاد جواب بده صفر نمیشه.
    میخام بدون چیکار کنم که یک فرم چه طوری صفر کنم .
    توی کراس تب و تو یک فرم درست شده


    منظورم اینکه که کلیه رادیو باتن های یک فرم که در چند تب هستند صفر شوند.و کاربر جدید بتونه آزمون بده
    آخرین ویرایش به وسیله hamidtmu : چهارشنبه 05 دی 1397 در 22:48 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    77

    نقل قول: مشکل با رادیو باتن

    سلام ، متد زیر رو به فرم تون اضافه کنید :

    public static void ClearRadio(Control root)
    {
    foreach (Control control in root.Controls)
    {
    Clear(control);
    if (control is RadioButton)
    {
    RadioButton rdbtn = (RadioButton)control;
    rdbtn.Checked = false;
    }
    }
    }


    و بعد اون رو هرجا که خواست فراخوانی کنید . تمام رادیو باتم های فرم رو خالی می کنه

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل با رادیو باتن


    foreach (RadioButton radioButton in Controls.OfType<RadioButton>())
    radioButton.Checked = false;
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  4. #4

    نقل قول: مشکل با رادیو باتن

    سلام دوست عزیز . خیلی سپاس گزارم از شما که کمک کردید. من نیو فرم گزاشتم همه پاک شدند. نظراتتون خیلی کمک کننده بود ممنون که وقت گذاشتید. این مطالبو همه را یادداشت می کنم و ازش استفاده می کنم. تشکر فراوان

  5. #5

    نقل قول: مشکل با رادیو باتن

    نقل قول نوشته شده توسط silver189 مشاهده تاپیک
    سلام ، متد زیر رو به فرم تون اضافه کنید :

    public static void ClearRadio(Control root)
    {
    foreach (Control control in root.Controls)
    {
    Clear(control);
    if (control is RadioButton)
    {
    RadioButton rdbtn = (RadioButton)control;
    rdbtn.Checked = false;
    }
    }
    }


    و بعد اون رو هرجا که خواست فراخوانی کنید . تمام رادیو باتم های فرم رو خالی می کنه
    من میخام توی فرم لود بزارم میشه بفرمایید چجوری فراخوانیش کنم. حقیقتا مبتدی هستم. ممنون میشم کمک کنید. من راهی که خودم رفتم با مشکلات زیادی روبرو شدم فکر می کنم راه شما خیلی بهتره. یه نکته هم اینکه من رادیو باتن ها را در کنترل تب و در چندین تب گزاشتم داخل یک فرم ایا با این کار رادیو باتن ها از حالت انتخاب خارج می شوند؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل با رادیو باتن

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک

    foreach (RadioButton radioButton in Controls.OfType<RadioButton>())
    radioButton.Checked = false;

    من این کدو توی فرم لودم گزاشتم ولی زیر رادیو باتن زیر خط قرمز کشید
    radioButton.Checked = false;

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل با رادیو باتن

    نقل قول نوشته شده توسط hamidtmu مشاهده تاپیک
    من این کدو توی فرم لودم گزاشتم ولی زیر رادیو باتن زیر خط قرمز کشید
    radioButton.Checked = false;
    من چک کردم مشکلی نداشت
    از کد زیر هم میتونید استفاده کنید :

    foreach (Control control in tabPage1.Controls)
    {
    if (control is RadioButton)
    {
    RadioButton rb = control as RadioButton;
    rb.Checked = false;
    }
    }

    یا

    foreach (RadioButton radioButton in tabPage1.Controls.OfType<RadioButton>())
    radioButton.Checked = false;

    برای استفاده از کد دوستمون کافیه متد رو فراخوانی کنید

    public static void ClearRadio(Control root)
    {
    foreach (Control control in root.Controls)
    {
    //Clear(control);
    if (control is RadioButton)
    {
    RadioButton rdbtn = (RadioButton)control;
    rdbtn.Checked = false;
    }
    }
    }


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    ClearRadio(tabPage1);
    }

    نکته
    بجای tabPage1 نام آبجکت خودتون رو بنویسید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  8. #8

    نقل قول: مشکل با رادیو باتن

    نقل قول نوشته شده توسط silver189 مشاهده تاپیک
    سلام ، متد زیر رو به فرم تون اضافه کنید :

    public static void ClearRadio(Control root)
    {
    foreach (Control control in root.Controls)
    {
    Clear(control);
    if (control is RadioButton)
    {
    RadioButton rdbtn = (RadioButton)control;
    rdbtn.Checked = false;
    }
    }
    }


    و بعد اون رو هرجا که خواست فراخوانی کنید . تمام رادیو باتم های فرم رو خالی می کنه
    اینو کنترل روت چیه؟ چه جوری فراخوانی کنم. خواشا کسی سر دیر میاره بهم بگه

  9. #9

    نقل قول: مشکل با رادیو باتن

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک

    foreach (RadioButton radioButton in Controls.OfType<RadioButton>())
    radioButton.Checked = false;
    آیا این یک متده؟
    خوهشا موقع راهنمایی یکم مرحمت بیشتری بفرمایید .

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: مشکل با رادیو باتن

    نقل قول نوشته شده توسط hamidtmu مشاهده تاپیک
    من این کدو توی فرم لودم گزاشتم ولی زیر رادیو باتن زیر خط قرمز کشید
    radioButton.Checked = false;
    تست کردم مشکلی پیش نیومد با کد آقای افشاری

            private void Form5_Load(object sender, EventArgs e)        {
    foreach (RadioButton radioButton in Controls.OfType<RadioButton>())
    radioButton.Checked = false ;
    }

  11. #11

    نقل قول: مشکل با رادیو باتن

    ممنون هم کد اولی پست شماره 7 کار کرد. تشکر دوست عزیز.البته بقیه رو تست نکردم. تشکر از دوستان دیگه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تفاوت ساخت دیتا بیس با ویژوال استدیو و اس کیو ال منجمتن استدیو
    نوشته شده توسط hadiyoodream در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 25 مرداد 1394, 14:27 عصر
  2. جمع کردن درایو ها،تشخصی درایو سی و جستجوی فایل؟؟
    نوشته شده توسط M0TR!X در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 آبان 1393, 18:33 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 02 اردیبهشت 1393, 17:05 عصر
  4. سوال: مشکل در اتصال ویژوال استادیو 2010 به اس کیو ال سرور 2000
    نوشته شده توسط mashhadpix در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 11 تیر 1392, 10:58 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •