نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تغییر کد برای پر کردن دو TextBox از 2 جدول مختلف بعد از اتصال ComboBox به دیتابیس با تکنیک LinqToSql

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Question تغییر کد برای پر کردن دو TextBox از 2 جدول مختلف بعد از اتصال ComboBox به دیتابیس با تکنیک LinqToSql

    با سلام خدمت دوستان
    با کد زیر ComboBox ی رو با روش Linq به دیتابیس وصل شده و دو TextBox توسط ComboBox بصورت خودکار پر میشه:


    LinqToTrazoDataContext db;
    private void frmAddCommodity_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    db = new LinqToTrazoDataContext();
    var list = db.CommodityCodTables.ToList();
    cmbCommodityGrouping.ValueMember = "RowCod";
    cmbCommodityGrouping.DisplayMember = "CommodType";
    cmbCommodityGrouping.DataSource = list;
    txtCodCommodity.DataBindings.Add("Text", list, "RowCod");
    txtAbbrev.DataBindings.Add("Text", list, "CommodAbbrev");
    }


    در کد بالا هر دو TextBox از جدول CommodityCodTables مقدار دهی میشه.
    حالا چطوری این کد رو تغییر بدم که txtCodCommodity از فیلد RowCommo در جدول CommoTable مقداردهی بشه.

    ممنون میسم راهنماییم کنید.
    باتشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: تغییر کد برای پر کردن دو TextBox از 2 جدول مختلف بعد از اتصال ComboBox به دیتابیس با تکنیک

    txtCodCommodity.DataBindings.Clear();
    //مجددا تکست باکس رو مقداردهی کن

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: تغییر کد برای پر کردن دو TextBox از 2 جدول مختلف بعد از اتصال ComboBox به دیتابیس با تکنیک

    نقل قول نوشته شده توسط alexmcse مشاهده تاپیک
    txtCodCommodity.DataBindings.Clear();
    //مجددا تکست باکس رو مقداردهی کن
    من میخوام آخرین ردیف( RowCommo) جدول CommoTable پیدا بشه و یک واحد اضافه بشه و به همین TextBox اضافه بشه،نه از جدول CommodityCodTables و فیلد RowCod.

    نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    باتشکر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: تغییر کد برای پر کردن دو TextBox از 2 جدول مختلف بعد از اتصال ComboBox به دیتابیس با تکنیک

    نقل قول نوشته شده توسط alexmcse مشاهده تاپیک
    txtCodCommodity.DataBindings.Clear();
    //مجددا تکست باکس رو مقداردهی کن
    البته من کد مندرج در تاپیک 1 رو بدین صورت تغییر دادم:


    LinqToTrazoDataContext db;
    private void frmAddCommodity_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    db = new LinqToTrazoDataContext();

    var list = db.CommodityCodTables.ToList();

    cmbCommodityGrouping.ValueMember = "RowCod";

    cmbCommodityGrouping.DisplayMember = "CommodType";

    cmbCommodityGrouping.DataSource = list;

    txtAbbrev.DataBindings.Add("Text", list, "CommodAbbrev");

    var lastRecord = db.CommoTables.OrderByDescending(s => s.RowCommo).FirstOrDefault();
    int endRowCommo= lastRecord.RowCommo+1;
    txtCodCommodity.Text = endRowCommo.ToString();
    }


    حالا نمیدونم روشم درست هست یا نه، ولی جواب گرفتم.

    اگه اشتباهی در کُدَم هست ممنون میشم اگه راه بهتری وجود داره راهنماییم بفرمائید.

    باتشکر از تمامی دوستان و راهنمایی هایی که میفرمایید.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: تغییر کد برای پر کردن دو TextBox از 2 جدول مختلف بعد از اتصال ComboBox به دیتابیس با تکنیک

    نقل قول نوشته شده توسط bmvgod مشاهده تاپیک
    من میخوام آخرین ردیف( RowCommo) جدول CommoTable پیدا بشه و یک واحد اضافه بشه و به همین TextBox اضافه بشه،نه از جدول CommodityCodTables و فیلد RowCod.

    نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    باتشکر

    کسی میتوننه رانماییم کنه؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 06 دی 1397, 14:12 عصر
  2. سوال: خواندن مقادیر متناظر ComboBox از دیتابیس و نمایش در textbox
    نوشته شده توسط jafarpalideh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 30 مرداد 1395, 08:40 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آبان 1394, 15:37 عصر
  4. سوال: مشکل با کانکت استرینگ در دیتابیس تحت شبکه و برنامه سه لایه و LinqToSql
    نوشته شده توسط alias136790 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 29 بهمن 1391, 12:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •