نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونه با حرکت موس یر روی فرم image (عکس ) هم با موس حرکت کند ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342

    چگونه با حرکت موس یر روی فرم image (عکس ) هم با موس حرکت کند ؟

    چگونه با حرکت موس بر روی فرم image (عکس ) هم با موس حرکت کند ؟ البته image به دنبال موس باشد

  2. #2
    قبل از ایجاد تاپیک جدید در سایت جستجو کنید:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=49351


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342
    آقای کشاورز
    چیزی دستگیرم نشد ضمنا من می خواهم یک عکس بزرگ تر سایز شکل های موس باشد به حرکت در آید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار soroush_vs
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    38
    پست
    457
    باید از رویداد ها و Message ها استفاده کنید.
    البته میتونید بایک تایمر ساده تر ربنامه رو انجام بدید.در هر لحظه مکان عکستون رو مکان ماوس ست کنید.

  5. #5
    می تونید از OnMouseMove و کدی شبیه به کد زیر استفاده کنید:

    procedure TForm1.FormMouseMove(Sender: TObject; Shift: TShiftState; X,Y: Integer);
    const
    Distance = 16;
    begin
    if Y >= (Height - Image1.Height) then
    Image1.Top := Y - Image1.Height
    else
    Image1.Top := Y + Distance;
    if X >= (Width - Image1.Width) then
    Image1.Left := X - Image1.Width
    else
    Image1.Left := X + Distance;
    end;


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

تاپیک های مشابه

  1. کلیک بروی کنترل image اچ تی ام ال
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مرداد 1385, 09:13 صبح
  2. image to pdf
    نوشته شده توسط MortezaDelphi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 12 مهر 1384, 13:57 عصر
  3. کار با image در اپلت ها
    نوشته شده توسط zahraakbari در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 09 مهر 1384, 17:20 عصر
  4. مسیر image
    نوشته شده توسط Tarrah در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 22 خرداد 1384, 19:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •