نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تغییر نکردن TextBoxها با تغییر گزینه ComboBox بعد از اضافه کردن شرط Where

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Question تغییر نکردن TextBoxها با تغییر گزینه ComboBox بعد از اضافه کردن شرط Where

    با سلام خدمت دوستان
    ComboBox ی دارم که به دیتابیس وسله و در فرم لود با کد زیر این ComboBox پر میشه و گزینه های تکراری نمایش داده نمیشه:

    var list = (from b in db.CommoTables select b.CommodName).Distinct().ToList();
    cmbCommodityName.DataSource = list.ToList();
    cmbCommodityName.DisplayMember = "CommodName";


    و پشت این ComboBox از کد زیر استفاده شده که با تغییر گزینه این ComboBox مقدار ComboBox دیگه تغییر کنه:

    private void cmbCommodityName_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    var q = from s in db.CommoTables
    where s.CommodName == cmbCommodityName.Text
    select s;
    cmbSiz.DataSource = q;
    cmbSiz.DisplayMember = "CommodSize";
    }


    با استفاده از کد زیر با تغییر هر گزینه از ComboBox مقدار TextBox تغییر میکنه:

    txtSaleCodCommodity.DataBindings.Add("Text", list , "CommodCod");


    ولی موقع اجرا با خطای زیر مواجه میشم:
    er vs5.jpg

    وقتی کد زیر رو قبل پر شدن TextBox اضافه میشه:

    var q = from d in db.CommoTables
    where d.CommodName == cmbCommodityName.Text && d.CommodSize == cmbSiz.Text
    select d;


    و کد پرشدن TextBox بصورت زیر تغییر میکنه:

    txtSaleCodCommodity.DataBindings.Add("Text", q , "CommodCod");


    با تغییر گزینه ComboBox این TextBox تغییر نمیکنه.
    کد نهایی بصورت زیره:

    private void frmSalesInvoices_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    db = new LinqToTrazoDataContext();
    var list = (from b in db.CommoTables select b.CommodName).Distinct().ToList();
    cmbCommodityName.DataSource = list.ToList();
    cmbCommodityName.DisplayMember = "CommodName";
    var q = from d in db.CommoTables
    where d.CommodName == cmbCommodityName.Text && d.CommodSize == cmbSiz.Text
    select d;
    txtSaleCodCommodity.DataBindings.Add("Text", q , "CommodCod");
    txtNameCO.DataBindings.Add("Text", q, "CompanyName");
    txtUnitPrice.DataBindings.Add("Text", q , "UnitPrice");
    txtTax.DataBindings.Add("Text", q , "Tax");
    txtOff.DataBindings.Add("Text", q , "Dicount");
    }
    private void cmbCommodityName_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    var q = from s in db.CommoTables
    where s.CommodName == cmbCommodityName.Text
    select s;
    cmbSiz.DataSource = q;
    cmbSiz.DisplayMember = "CommodSize";
    }


    ممنون میشم راهنماییم کنید که مشکل از کجاست و چه کدی باید نوشته بشه که این مشکل برطرف بشه.
    باتشکر از تمامی دوستان

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Question نقل قول: تغییر نکردن TextBoxها با تغییر گزینه ComboBox بعد از اضافه کردن شرط Where

    از بین دوستان کسی نمیتونه راهنماییم کنه که کد رو چجوری تغییر بدم تا مشکل برطرف بشه؟
    خیلی وقت هست این مشکل رو مطرح کردم.

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: تغییر در عناصر با انتخاب گزینه های Combobox
    نوشته شده توسط h_4060 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 آبان 1392, 12:56 عصر
  2. سوال: تغییر زبان در TextBoxها به 3 زبان
    نوشته شده توسط pishraft در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 مهر 1389, 10:18 صبح
  3. سوال: تغییردادن Item یک Combobox ازیک فرم دیگه
    نوشته شده توسط Galawij در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 21 مرداد 1387, 00:55 صبح
  4. تغییر DataSet گزارش و حفظ Textboxها
    نوشته شده توسط A.Farzin در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 07:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •