نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: قابلیت IntelliSense

  1. #1

    قابلیت IntelliSense

    سلام دوستان. در Visual Studio از چه نسخه ای به بعد قابل intellisense وحود داره ؟

  2. #2

    نقل قول: قابلیت IntelliSense

    نقل قول نوشته شده توسط milimod مشاهده تاپیک
    سلام دوستان. در Visual Studio از چه نسخه ای به بعد قابل intellisense وحود داره ؟
    مطمئن نیستم ولی فکر کنم از vs2005 به بعد همیشه بوده!

  3. #3

    نقل قول: قابلیت IntelliSense

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    مطمئن نیستم ولی فکر کنم از vs2005 به بعد همیشه بوده!
    راستش دنبال ی IDE میگردم برای زبان ++C که همچین قابلیتی داشته باشه و سبک و کم حجم باشه

  4. #4

    نقل قول: قابلیت IntelliSense

    نقل قول نوشته شده توسط milimod مشاهده تاپیک
    راستش دنبال ی IDE میگردم برای زبان ++C که همچین قابلیتی داشته باشه و سبک و کم حجم باشه
    برای ویندوز ++Qt ,Code Blocks , Eclips , DevC البته به غیر از Visual Studio
    برای لینوکس Qt , eclips ,codeblocks
    برای مک X-Code
    توجه داشته باشید که Qt هم در حجم نصب دست کمی از VS نداره ولی IDEA دیگه خیلی خیلی سبکتر هستند!

تاپیک های مشابه

  1. کامپایلر c و C++‎ با خاصیت intellisense
    نوشته شده توسط hkhalaj در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 14 مهر 1396, 15:47 عصر
  2. Intellisense
    نوشته شده توسط EBS262 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 14 دی 1392, 18:13 عصر
  3. intellisense
    نوشته شده توسط sunn789 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 11:00 صبح
  4. چگونگی ایجاد Intellisense در دلفی ؟
    نوشته شده توسط dark-man در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 22 اسفند 1388, 11:41 صبح
  5. Intellisense for SQL Server
    نوشته شده توسط SYSMAN در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 مرداد 1385, 03:24 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •