نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خطای سوکت 10038 و راه حل آن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار seyed_farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    459

    خطای سوکت 10038 و راه حل آن

    با سلام
    من از دستور زیر استفاده کردم و کلاینتهای متصل شده به سرور را در یک لیست باکس ثبت میکنم
     procedure TForm1.ServerConnect(Client: TTCPConnection);
    begin
    ClientCounter := 1;
    Client.Data := TClientData.Create;

    with TClientData(Client.Data) do
    begin
    Name := Client.PeerIP;
    if ListBox1.Items.IndexOf(Name) >= 0
    then
    begin
    Name := Client.PeerIP + '_'+ InttoStr(ClientCounter);
    while ListBox1.Items.IndexOf(Name) >= 0 do
    begin
    Inc(ClientCounter);
    Name := Client.PeerIP + '_'+ InttoStr(ClientCounter);
    end;
    end;

    ListBox1.Items.AddObject(Name, Client);


    و بعد برای ارسال متن به آنها از دستور زیر استفاده کردم.

              TTCPConnection(ListBox1.Items.Objects[i]).WriteLn(s ,Delim)

    بعد از چند ساعت که برای ارسال متن به همه کلاینتها اقدام میکنم پیام خطای زیر برای بعضیهاش صادر میشه.

    Error #10038 : An operation was attempt on something that is not a Socket.
    میشه راهنمایی کنید؟

    مثل اینکه سوکت قطع شده و نامش تو لیست باکس مونده. البته من دستور زیر رو هم تو برنامه دارم.

    procedure TForm1.ServerDisconnect(Client: TTCPConnection);
    begin

    try // 95-7-28
    with TClientData(Client.Data) do
    begin
    Memo1.Lines.Add(Format('%s: %s disconnected', [FormatDateTime('yyyy/MM/DD HH:mm:ss:zzz',Now), Name]));
    ListBox1.Items.Delete(ListBox1.Items.IndexOf(Name) );
    Free;
    end;
    except end;
    end;

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار seyed_farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    459

    نقل قول: خطای سوکت 10038 و راه حل آن

    سلام
    دوستان ، کسی نظری نداشت برا این مشکل؟

  3. #3

    نقل قول: خطای سوکت 10038 و راه حل آن

    نقل قول نوشته شده توسط seyed_farid مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان ، کسی نظری نداشت برا این مشکل؟
    از کدوم کامپوننت استفاده میکنید؟
    ایا در ondiscpnnect یوزری که قطع میشه رو از لیست حذف میکنید؟


تاپیک های مشابه

  1. انجام سوله سازی شهرک صنعتی بزرگ اصفهان توسط جهان سوله
    نوشته شده توسط jahansoleh در بخش آگهی‌ها
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 16 اسفند 1395, 15:53 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 آبان 1395, 11:38 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •