نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: حذف اطلاعات یک فیلد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali682344
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهرلن
    سن
    35
    پست
    296

    حذف اطلاعات یک فیلد

    با سلام خدمت همه سروران

    دوستان بنده یک سایت وردپرس دارم در جدول wp_options آن یک فیلد که option_id آن 56429 است و option_name آن برابر است با _transient_dev_6_page
    حال با استفاده از دستورات php که در وردپرس است می خوام یک کرون جاب درست کنم که هر دقیقه یکبار option_value اون رو خالی کنه

    نمیدونم باید اینجا می نوشتم یا قسمت php
    به هر حال ممنون میشم کمک کنید
    سپاسگزارم

  2. #2

    نقل قول: حذف اطلاعات یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط ali682344 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت همه سروران

    دوستان بنده یک سایت وردپرس دارم در جدول wp_options آن یک فیلد که option_id آن 56429 است و option_name آن برابر است با _transient_dev_6_page
    حال با استفاده از دستورات php که در وردپرس است می خوام یک کرون جاب درست کنم که هر دقیقه یکبار option_value اون رو خالی کنه

    نمیدونم باید اینجا می نوشتم یا قسمت php
    به هر حال ممنون میشم کمک کنید
    سپاسگزارم
    سلام

    سوالتان را باید در قسمت PHP یا وردپرس بپرسید.
    اما پاسخ سوال شما:
    یک فایل ایجاد کنید (update_t_option.php) و کدهای زیر را در داخل آن قرار دهید ترجیحا فایل خارج از پوشه پابلیک سایت باشد. جهت اطمینان با اولین شرط بررسی می کنیم که کدهای ما تنها از روی سرور قابل اجرا باشند. بعد فایل کانفیگ وردپرس را فراخوانی کنید ممکن است نیاز باشد مسیر آن را اصلاح کنید.

    <?php
    if($_SERVER['REMOTE_ADDR']!='127.0.0.1'){
    die('Access restricted!');
    }

    //---------------------- Prepare ------------------
    require_once 'wp-config.php';

    if(update_option( '_transient_dev_6_page', '' )){
    echo 'done';
    }else{
    echo 'The option does not exist!';
    }


    حال با استفاده از پنل مدیریت هاست خود یک کرون جاب ایجاد کنید که هر یک دقیقه این فایل را اجرا کند:


    */1 * * * * /usr/local/bin/php -q /home/username/update_t_option.php

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •